Lässugen

Jag är lite hängig idag, någon bacill är kvar i kroppen. Jag borde ligga still och läsa bok och då vill jag ha ngt riktigt bra att läsa. Denna boken skulle jag gärna vilja köpa och ladda ner som ebok men har inte hittat den ännu. Jag letar vidare men annars kanske jag får beställa den i papperformat men då är jag ju redan frisk när den kommer.. skratt.

http://www.bokus.com/bok/9781552100936/just-the-rules/

En kommentar Lägg till din

  1. fokuseradenergi skriver:

    Båda böckerna beställda från Bokus i brist på ebok. Recension kommer:)

Kommentera gärna :-)

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s