Ligger i soffan och läser nya Oxygen

Ligger i soffan och läser nya Oxygen och tuggar febrilt på Salmiak tuggummi (sötsugen.. 😦 ) Vilken härlig tidning!!!! Jag är supersugen på träningsprogrammen och maten! Tänk att min nya favorit sötpotatis är så nyttig:) Rena medicinen!

5 kommentarer Lägg till din

 1. fokuseradenergi skriver:

  Senare i veckan så kommer det lite recept med sötpotatis 🙂

 2. Therese skriver:

  Låter super! Du, tänkte fråga- går det att göra dina frukostplättar dagen innan? Vi åker iväg tidigt, flyget går redan 5.50 så jag måste ha lite frukost på Landvetter. Idag fick mina fina frozzypack som jag beställt – så varför inte inviga dem med frukost samt mellanmål till planet.

  1. fokuseradenergi skriver:

   Hej !:-) Jag läste din fråga och fick fundera i några timnmar.. Jag hade nog inte orkat bära med mig Frozzy pack om jag varit du, de är ju ganska tunga? Personligen brukar jag ha min ”ätardag” på planet och unna mig räkmacka (köper från restaurangen på vägen in i planet) och sedan knaprar jag mina bästa nötter på planet för att inte dö av tristess:) Men om jag nu skulle vara vettig med maten OCH flyga så hade jag stekt mina plättar kvällen innan. Lagt lite tidningspapper på en tallrik och låtit dem ligga där tills de kallnar, skydda dem med plast efter att de kallnat, men inte helt tätslutande.. För då blir de lite svampiga. Lägg dem i en burk på morgonen (eller kvällen innan men stäng inte locket helt) som du har råd att kasta efter maten, pudra med kanel och äppelmos. Låna en plastgaffel från restaurangen på flygplatsen:) Avis på din resa:) NJUT!!!!!!!!!!!!

 3. Therese skriver:

  Tack för tips!! Jag kommer nog köra på plättarna. En räkmacka skulle jag aldrig kunna få i mig kl 5.00 på morgonen. Känns som jag vill ha bättre förutsättningar för att kunna njuta. Flygresan är bara 3 timmar med men något mer måste jag ha, kanske blir en proteindrink till mellanmål. Ska fundera lite till. 🙂 Ja, det ska bli jättehärligt att komma iväg. Hoppas bara barnen håller sig friska.

  1. fokuseradenergi skriver:

   Jag hade sparat den tills jag var hungrig:) Jag är tokig i Arlandas räkmackor, så jag kan nog äta det till och med kl 3 på morgonen. skratt. Jag hade tagit med mig proteinshake med extra dos (det behövs ju även som mellisar under veckan?) + en påse med sötmandlar:) Håller tummar för att gullungarna håller sig friska:)

Kommentera gärna :-)

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s