Min bodypress dipbar kom igår :-)

 Godmorgon tjejer! Igår kom min body press dipbar! Den tog ca 1 minut att montera och voilá så stod den där i gymmet 🙂 Jag provade några dips (såg mindre bra ut) och sedan hängde jag i armarna och drog upp knäna (magträning alltså) – och jag kände mig stabil och stark 🙂 ROLIGT! Vägde mig på morgonen för första gången på länge och jag väger det jag vill väga nu? Coolt, eller hur? Då är det bara att ta bort lite fett 🙂

Kram på er!!! Nu ska jag träna styrketräning, sedan fri frukost 🙂 och göra massor med våffelsmet till släkten kommer.

6 kommentarer Lägg till din

 1. Maria skriver:

  Kul 🙂 var har du köpt den? Hoppas styrkan gick bra, här blir det snart ca 10 km löpning i det fina höstvädret. Lycka till med våfflorna!

  1. fokuseradenergi skriver:

   Postade allt om bodybar i separat inlägg. Träningen gick bra 🙂 Svettades ymnigt vilket alltid känns bra *skratt* Löpning låter underbart!!!! 🙂 Njut av lördag. Recept på våfflor kommer efter lunch!

 2. Hurra för dig, du är GRYM!!! Blir sugen på en sån där mackapär… Bra att hänga tvätt på också *skratt*. Sugen också på ett eget rum med gymmatta och platt-tv och allt som du har! Vi får nog flytta ;-).

  1. fokuseradenergi skriver:

   Min man lobbar för nytt hus, hans mål är större garage men han låtsas som att det är nytt större gym vi behöver:-)

 3. Hans skriver:

  Tjejer? 😉
  Jag är kille, och stolt över det!
  Snygg blogg som jag läst ett tag men inte öppnat ”munnen” här förrän nu!

  1. fokuseradenergi skriver:

   Vad roligt 🙂 Jag ber om ursäkt och ska sluta att starta mina inlägg med Hej Tjejer 🙂 Tack för inlägget :-)!!!

Kommentera gärna :-)

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s