Protein-dinkel våfflor

Detta är receptet för  min gullunges dinkelvåfflor:

0,7 dl bakepro

1 dl dinkelmjöl siktat

0,7 dl dinkelmjöl fullkorn

1,25 tsk bakpulver

3 dl mjölk

60 gr smör

2 ägg

Smält smör och när det är smält, häll i mjölken. Blanda alla torra ingredienser i en bunke och rör om. Skilj på ägggulor och äggvitor. Vispa äggvitorna till hårt skum. Häll smör/mjölk blandningen över de torra ingredienserna och blanda väl, häll sedan i ägg-gulorna. Till sist vänder du försiktigt ned vitorna. Grädda 🙂

Kommentera gärna :-)

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s