Chili gryta

1 kg högrev – skuren i kuber 2-3 cm

2 msk olja

salt

svartpeppar

2 gula lökar i klyftor

4 skivade vitlöksklyftor

1 röd hackad chilifrukt

3 dl stora vita bönor

3 dl kidneybönor

2 köttbuljongtärningar

1 msk starkt paprikapulver

6 dl vatten

1 paprika i bitar

Bryn köttet i omgångar så att det får fin färg i en gryta. Bryn sedan samtliga grönsaker utom paprika och bönor. Lägg allt i grytan utom paprikan och häll i vatten och buljong och kryddor. Koka i 90 min under lock. Häll i paprikan och låt koka i ytterligare 30 min.  Smaka av 🙂 Jag gillar när det är riktigt välkokt så denna gryta kan få stå och puttra i upp till 3 timmar hos mig….

4 kommentarer Lägg till

  1. Ser super smarrigt ut! Med inspiration från dig har jag idag gjort några av övningarna ur Body rock passen du lagt upp, alltid kul m nya övningar helst om dom är jobbiga!

    Imponerad av dig vad du är duktig med att vara så strikt med kosten, super duktig ju-för den spelar så stor roll om man ska lyckas, eller hur? det är min svaghet tyvärr, är rätt kass på planering även om jag gillar planering och så är jag världens sockerjunkie kan inte tácka nej till godis alls! men oftast klarar jag av att hålla det till en gång i veckan ibland två……..

    1. fokuseradenergi skriver:

      Om du äter godis 1 gång i veckan så är du jättebra 🙂 Jag äter också godis, på lördagskvällen 🙂 Fast den här veckan blir det nog söndag ifall jag är på KB kurs lördag (om jag blir frisk dvs) Min framgångsfaktor (om jag nu kan säga att jag har någon 🙂 ) så är det nog just planering OCH genomförande. Jag planerar och exekverar och gör alltid det jag lovat mig själv. Men jag är långt ifrån perfekt och har mina utmaningar också, så klart 🙂

Kommentera gärna :-)

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s