4 kommentarer Lägg till din

 1. Etty skriver:

  Den ser goood ut!!! Tack för alla goda och nyttiga recept. Lånar ofta 😉

  1. fokuseradenergi skriver:

   Vad roligt att höra 🙂

 2. Maria S skriver:

  Oj vad mycket kul det fanns att läsa idag. Haft en bra dag tills jag hämtade mina små, de gnällde ikapp och jag var ingen rolig mamma, suck! Menmen nu är torsdagsträningen klar liksom träningen och imorrn är jag en mycket bättre mamma igen 🙂
  Tack för mattipsen, blir de starka? har lite svårt för stark mat…

  Hoppas du känner dig bättre nu på kvällskvisten!
  Kram

  1. fokuseradenergi skriver:

   Hej Maria, jag vet hur jobbigt det är när tålamodet tryter… En klok person sa till mig att en mamma är sammet och stål. 🙂 Det är tänkvärt, tycker jag. Recepten är inte starka i sig, därför adderar jag alltid på extra kryddor förutom det jag skrev ner. Men om du är känslig så vet jag faktiskt inte eftersom jag gillar mycket smak 🙂 KRAM!!!

Kommentera gärna :-)

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s