Fredag morgon

Godmorgon! 😉 Fortfarande förkyld så ingen träning idag heller.
Jag ska prova ett nytt recept på bröd med 1 kolhydrat per styck, återkommer och berättar.
Jag ska masa mig till köket för att steka omelett och koka massor med te. Sedan blir det telefonmöten hemifrån hela dagen.
Jag ska också packa väskan för kettlebell kursen imorgon, för då är jag nog frisk? 🙂
Vad händer hos dig? Tränat? Ätit smaskig frukost? Beslutat dig för att hänga på killer-month? 😉

4 kommentarer Lägg till din

 1. Barbamamma skriver:

  Hej! Jättefin blogg du har 🙂 läser den ofta! Är det spartan kettlebell kurs du ska på? Funderar själv på om jag ska anmäla mej snart. Har varit på Olgas workshop men känner
  att jag skulle behöva mer. 7tim känns länge vet att jag var helt slut efter 4…. 🙂
  Har haft uppehåll med kettlebells nu i 2mån o saknar det verkligen!
  Ser fram emot att läsa om när du varit iväg!

 2. fokuseradenergi skriver:

  Hej Barbamama:-) Vad roligt att du kommenterar! Jag är orolig för kursen imorgon, för precis som du så tycker jag att 7 timmar verkar långt och tempot verkar högt. Jag har varit sjuk i 2 dagar (inkl idag) så jag är inte på topp heller. Jag pendlar mellan att åka och göra så gott jag kan eller ligga hemma och vara sjuk imorgon och ångra mig efteråt.. skratt. Jag lovar att berätta hur det går med kursen och det peppar mig att du varit på kurs och vill gå IGEN 😉 Jag ska gå på foundation kursen http://www.kettlebells.nu/utbildningar/ . Kanske du hänger på med kort varsel? 🙂 Ha det superbra!

  1. Barbamamma skriver:

   Hade gärna hängt med men ligger oxå sjuk 😦 så jag förstår dej att du är orolig hur det ska gå, men hade jag varit du så hade jag åkt eftersom du redan är anmäld o sen ta det lugnt, även om du inte orkar träna en massa där så kommer du ju att få lära dej tekniken o säkert en massa bra tips. Alternativet är väl att ringa o kolla om du får byta datum finns säkert nån kurs längre fram! Själv börjar jag piggna till lite idag o det kliar i hela kroppen efter träning men måste nog lugna mej lite o bli frisk först, väntar med spänning (som vanligt) på nytt träningsupplägg från Olga 🙂 Krya på dej!

 3. Etty skriver:

  Hej hej,
  Ingen träning idag, har vilodag. Hoppas du mår bättre nu och att du kommer iväg imorgon 🙂 tänker på dig!

Kommentera gärna :-)

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s