Hur vill jag se ut när jag blir stor?

En blogg som heter Smaljeansen tog upp ett intressant ämne igår om Carro, en påhittad tjej som sätter gränser för vad hon klarar och vill pga rädsla. Det är ganska lätt att känna igen sig i resonemanget såsom ”Lätt för henne att se ut sådär med hennes tunna benstomme”, ”Hon har ju så bra gener, ingen i hennes familj är ju tjock”, ”Jag vill inte se så vältränad och stor ut, jag är finast när jag är lite mullig”. Allt detta kan ju vara sant men i mitt fall så lurar jag nog mig själv emellanåt och sätter mina begränsningar. Om jag fick drömma hur jag skulle se ut, och nu råkade jag inte hitta någon 40+ modell med bra kropp så jag förstår att det inte kommer att se ut EXAKT såhär (med tanke på att denna tjejen knappt är 20), men om ni kisar och kollar på denna tjejen och lägger till 20 år och förminskar brösten väsentligt,  så ser ni vad jag vill se ut som 😉

Kommentera gärna :-)

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s