Torsdag morgon

Good morning, Cyberfriends!

Jobbig natt med huvudvärk.. Treo, massage, skumrulle, ispåse, värme och till sist ipren. Jag tror det sista hjälpte lite. I alla fall så tror jag att jag behöver få igång blodcirkulationen så det blev träning imorse.

Proteinshake, dubbel espresso, vatten.

10 minuter crosstrainer uppvärmning

Super Bass Booty passet enligt nedan. Avslutade med 20 min bergsklättring på min Tunturi.

1) Sandbag Swing (Sandbag)

2) Seated Pull Up & Knee Crunch (Dip Station)

3) Sandbag Swing

4) Skaters & Leg Lifts (Ugi ball)

5) Sandbag Swing

6) Burpee twist jump

3 cirklar.

Reflektion efter passet: HERREGUD vilken skillnad med sådana små förändringar, sandbagen är instabil så allt får jobba, att göra små benlyft som ”kissande hunden” på ett golv är INGENTING men att göra det PÅ en medicinboll mitt under en cirkel är rena cirkuskonsten? 🙂 (Har ni varit på cirkus? Sett den där stackars elefanten som ska upp på någon pall och stå på ett ben? Då vet ni EXAKT hur jag såg ut och kände mig…. )

Jag svettades som en gris, ALLT var blött av svett i gymmet…

Tid: Totalt med uppv 49 minuter

Maxpuls under passet 181 (99% av min maxpuls)…, snitt 153 (84% av maxpuls)

15 min i pulszon 5 (max)

18 min i pulszon 4

13 min i pulszon 3 osv

Kcal: 575 kcal under passet

Nu äter jag grötplättar och banan och ska snart till tandläkaren 😦 Huvudvärk OCH tandläkare på samma dag.. Hurra!

Kram! Vad händer hos er?

10 kommentarer Lägg till din

 1. Etty skriver:

  God morgon! Vilket kul pass, hoppas nu att tomten har läst här och levererar sandbag till mig ;). Vill lära mig mer om pulsträning, kan du berätta hur du tänker kring det?

  Hoppas du får en bra, smärtfri dag! Kram.

  1. fokuseradenergi skriver:

   Hej Betty! Jag vill ha grymt bra flås, jag har kommit på att min ork är min framgångsfaktor både hemma men faktiskt mest i jobbet. Jag kör inte så mycket cardio men det jag kör ska spela roll. Jag vill utmana kroppen och ha en fantastisk fitness level. Vet inte om du såg för några månader sedan när jag skrev till Olga på bloggen om detta? Jag hade en fitnesslevel som var usel i början av året och just nu ligger jag på elitnivå för en 20 åring. Jag kom hit tack vare tuffa maxpuls pass 🙂 Så tänker jag.. Berätta hur du tänker? Kram!

 2. Trillingnöten skriver:

  Wow! Jag är sååå avis för jag vill också ha en medicinboll och kunna köra passen till 100%! När jag flyttar till NYC, då minsann, då ska jag ha ALLT 🙂

 3. Woo vilket pass! Grymt impad och sugen på att svettas så :-). Får se vad jag kör ikväll, eller imorgon på gymmet. Där borde det ju finnas utrustning men det kanske är lite skämmigt att kolla på Zuzana bland massa folk :-). Jag vill svettas ut trötthet och frustrationer och sen ta helg à la Beatatjata!

  1. fokuseradenergi skriver:

   Beata – Jag kollar videon hemma, skriver ut övningarna och instruktionerna. Sedan programmerar jag min GymBoss App i tfn (allt kvällen före). Jag noterar på pappret saker jag ser på videon som jag är osäker på så att jag får mer info där det behövs.. KRAM! 🙂

 4. AmandaP skriver:

  Är sååå imponerad!!
  Så härligt att läsa här, du är alltid så positiv o glad, det smittar!
  Jag sprang en mil i morse, fick en liten dip vid 6 km, men tänkte på dig och Olga o vips så gav jag järnet i form av intervaller, o slut tiden blev personbästa, yes!
  Fortsätt så här, du är bäst!

  1. fokuseradenergi skriver:

   @Amanda (Eller Tina?) – Åh vad roligt att höra!!! 🙂 Nu blev jag superglad!!! KRAM

 5. Maria S skriver:

  Heja vilket pass 🙂 blir sugen på en medicinboll! Kanske ska önska av tomten. Vill oxå kunna använda mig mer av pulsen. En kollega ska hjälpa mig att göra ett test på löpbandet för att få fram min maxims och tröskelvärde. Sen ska jag läsa på mer om det. Hur har du räknat ut din fitnesslevel?
  Här blev det 20 min cross imorse, ikväll väntar ett av Olgas programm till mig 🙂 är laddad!

  Just nu vill jag hem ich byta kläder, lyckades spilla makrill på mig på fikat 😦 luktar inte så gott…stackars mina kollegor.

  Lycka till hos tandläkaren!
  Kram

  1. Maria S skriver:

   var visst snabb på tangenterna idag, lite mkt stavfel 😉

  2. fokuseradenergi skriver:

   Maria:-) Jag har gjort ett separat inlägg om detta nu, kommer i eftermiddag 🙂 Stackars dig med spillningen… 😦 Massor med kramar!

Kommentera gärna :-)

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s