Kebab på nötfärs eller lammfärs

4 portioner

8-12 grillpinnar av trä

500 gr nötfärs eller lammfärs

2 pressade vitlöksklyftor

1/2 finhackad gul lök

2 krm mald svartpeppar

1 tsk paprikapulver

1 tsk mald spiskummin

1/2 dl hackad bladpersilja

1/2 dl färsk hackad koriander (detta utesluter jag, gillar inte koriander)

1 tsk salt

1 ägg

Blanda alla ingredienserna medan pinnarna ligger i blöt. Forma färsen till rullar och stick in pinnarna i rullarna. Stek eller grilla tills de är klara:) VI kör i inomhus elgrillen …

Kommentera gärna :-)

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s