6 kommentarer Lägg till din

 1. Trillingnöten skriver:

  Hej vännen! Nu har jag bestämt mig! Jag ska köpa min första kettlebell i veckan. Japp. Nu är det dags. I och för sig ska jag köpa den på Coop (de hade 8 kg sist jag kollade. En bra början kanske)…men den duger for now liksom. Har du nåt tips om var jag kan hitta bra beginnervideos? Vi har inga kettlebellutbildningar i närheten, men så snart jag hittar en ska jag försöka ta mig råd. Jag ska nog göra en libanesisk middag nästa vecka! Ser himla gott ut och passar mitt upplägg finfint…har döpt om min utmaning och ändrat reglerna en aning nu. Jag är igång!!!!

  1. fokuseradenergi skriver:

   Hej Trillingnöten:) Vad roligt!!! Kolla Rusta annars, de brukar vara väldigt billiga på kettlebells. Jag har tappat formen lite och behöver börja om, så jag ska gå lite kurs hemma till video när jag blir frisk och jag funderar på att önska mig en PT lektion i present. Kör det enkelt, 2-4 övningar och kör slut på dig på dem. Olga har program och många av tjejerna har lagt ut sådant.
   Jag ska gå och läsa om din nya utmaning 🙂 kram!!

   Youtube är fantastiskt 🙂 Kolla in ex:
   Introductions:

   Circuits:

 2. Maria S skriver:

  Åh, ser jättegott ut. Skönt att du verkar piggare. Jag körde ett skönt TRX-pass innan jag åkte hem. När de möblerade om på gymmet på jobbet satte de in TRX, perfekt för mig!!!
  Imorrn blir det Astrid Lindgrens Värld med familjen, då ska jag äta Raggmunk med fläsk, älskar raggmunk 🙂
  Ha en skön helg!
  Kram

  1. fokuseradenergi skriver:

   Maria, hoppas att ni får det supermysigt! 🙂 Jag åt raggmunk förra lördagen = underbart! Jag är jätteglad för att du fått TRX. Njut av helgen! Kram!!!

 3. Cissi skriver:

  Ojoj va gott det ser ut. Här ska snos recept! 🙂 Tack och hoppas att du kan träna snart

  1. fokuseradenergi skriver:

   Cissi, jag har legat i soffan idag och funderat på om jag får köra lite crosstrainer med max 130 i puls imorgon? 🙂 Skratt. Kram och trevlig helg!

Kommentera gärna :-)

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s