Lördag morgon

God förmiddag 🙂

Vaknade till en vacker morgon idag! Fortfarande ganska täppt och börjar lessna… Fick dock med  mig mannen på en morgonpromenad (mest för att han vill testa sin pulsklocka) och min puls är låg och lugn. Börjar undra om det betyder att jag får träna trots täpptheten? Avslutade med 12 armhävningar på tårna och 10 mag-pullups-med-knän på bodypress dipbar bara för att kroppen skulle minnas att den har muskler.. skratt.

Till frukost idag blev en fri måltid och 2 äggvitor (kokta) och sedan 3 små amerikanska pannkakor 🙂 Namnam.

Idag ska vi montera bokhyllor i kontoret och vila i soffan efter det. Vad händer hos er? Kram!

3 kommentarer Lägg till din

 1. Trillingnöten skriver:

  Härligt med en morgonpromenad! Man kan behöva påminna kroppen att man har lite muskler 🙂 hahaha…Den var riktigt bra 🙂 Ha en superfin lördag!

 2. Etty skriver:

  Klokt med mjukstart… nu vet musklerna vad som komma skall 😉
  Ha en skön lördag!

 3. Promenad låter härligt och liiite styrka efter det. Men ta det försiktigt! Nu är jag lite speciell iom reumatismen men när jag var för ivrig sist drog det bara ut på det till förbannelse istället och det är skittråkigt. Nu har du provocerat kroppen lite, reagerar den med att känna sig hängigare idag och ikväll kanske du ska vila ordentligt en dag till, sen provocera lite till osv. Fast vad vet jag :-).

  Jag har svårt att hålla mig från bloggandet men det är nog extra klokt därför att frigöra lite tid genom att ta en ledig helg (nåja, nästan ledig…). Har haft sovmorgon, ätit smarrig frukost med grov fralla, ägg och majonnäs på ena halvan, salami och brie på andra. Sen gick jag och la mig igen (!) och bara slappade och tänkte igenom mitt träningspass, samlade pepp. Nu har jag kört lite kb, övar på one legged deadlifts med Pavel och det är suveränt för jag har så dålig balans! Klarade mig lite bättre än igår så jag kanske börjar fatta tekniken… Sen lite (10 min) intervaller på crossen. Good enough, jag njut-tränar lite och älskar känslan i kroppen. Träningsvärk sedan igår då jag körde det där passet från Myomytv. Nu blir det dusch och piff, sen åker hela familjen till stan och strosar runt, tittar i affärer, fikar lite, är tillsammans. Mina fina tjejer leker med varandra just nu och jag vill nästan inte störa, börjar ana hur det kan bli framöver! Harmoni i själen. Kram på dig!

  (och vips har jag typ skrivit ett blogginlägg fast inte i min egen, man får ju inte vara dum ;-))

Kommentera gärna :-)

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s