Utmanande dagar, utmanande måltider..

Sååå, nu är måndagen slut för mig. Jag överlevde affärslunchen MEN jag åt 4 sushibitar till förrätt.. Väldigt lite mat och hela dagen blev lite konstig. Imorgon är det affärslunch OCH affärsmiddag och onsdag är det hotellfrukost OCH affärslunch… Förstår ni hur krånglig jag upplevs just nu… Jag försöker verkligen att på ett fint sätt få rätt mat utan att göra hela bordet obekväm men jag lyckas nog sådär… Jag vill INTE bryta mitt braiga mönster såhär nära semestern för då kanske jag tar med mig lite dåliga vanor dit? (Jag tänker flera gånger om dagen på frukost buffén på hotellet i Egypten, de har ca 15 kockar som bara står och brassar omeletter, pannkakor, belgiska våfflor mm förutom allt annat gott…. Man kan ju undra om riktigt HÅRD styrka på stranden före ger rätten till en pannkaka?)

KRAM! Godnatt 🙂

6 kommentarer Lägg till din

 1. Jenny skriver:

  Du är så imponerande!
  Och jag tror absolut inte att det gör någon skada om du äter pannkaka till frukost på semestern. Den delen av välmåendet är ju också viktigt och det ska mycket till för att man ska bli tjock på frukosten. Jag tror din kropp skulle bli lycklig och medgörlig av den lilla chocken 🙂

  Kan du inte berätta mer om ditt jobb, vad du har för utbildning, hur du ser på att jobbet tar så mycket av din tid, om du brinner gör det etc. Funderar mycket kring sånt just nu och du verkar så dedikerad till ditt jobb, precis som du är till träningen 🙂
  Kram Jenny

  1. fokuseradenergi skriver:

   Hej Jenny! Jag jobbar som säljchef för ett nordiskt IT bolag samt bor 20 mil från huvudkontoret vilket innebär långa dagar… Mitt signum är nog fokuserad energi allt jag gör inkl jobb OCH träning 😉 Jag skulle inte orka detta tempo utan att vara i bra form, det är så jag förbereder mig för dagen och uppgifterna. Om du jobbar med något du brinner för så får det ta mer tid än om du går till ett jobb bara för att få lön, tror jag.. Kram!

 2. Känner så väl igen det Lotta. Det har blivit lite för mycket möten här också sista tiden och det bjuds på mackor till kaffet och jag är också krånglig som alltid tackar nej och har en massa ursäkter, att jag åt tidig middag om det är ett kvällsmöte eller att middag med familj väntar om det är em möte. På jobbet är det keso som gäller för alla 😉
  Sov gott!

  1. fokuseradenergi skriver:

   Coolt! Äter alla keso på jobbet? Hahaha, killen mittemot mig har 2-6 kg smågodis på skrivbordet JÄMT. Jag känner lukten varje gång jag reser på mig 🙂 kram!

 3. Trillingnöten skriver:

  Det är väldigt jobbigt att vara du ibland! Alla frestelser och uteluncher…vi andra kan ju liksom undvika de situationerna 🙂 Jag tycker du är otroligt stark som kan stå emot och försöka vara så nyttig som du är!

  1. fokuseradenergi skriver:

   Godmorgon Trillis. Förstår att mitt inlägg kunde tolkas som drygt.. Insåg inte det igår. Jag är genuint orolig för all skitmat jag kan tvingas äta 🙂 Tack bästa Trillis för stöd 🙂 Kram!

Kommentera gärna :-)

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s