Better Bodies

Igår var jag och handlade på proteinbutiken och då hittade jag ett par fina byxor till mig:-) De är faktiskt snyggast över rumpan men det verkar omöjligt att fånga på bild.. skratt.

Jag köpte:

  • BCAA
  • Neutral smak proteinpulver
  • Better Bodies byxor
  • Julklapp till mannen 🙂

Detta är  INTE ett sponsrat inslag, jag betalade alla sakerna själv. Jag påpekar detta eftersom man ibland inte vet hur det är med sådant. I förrgår fick jag jättetrevligt mail från en nyöppnad webshop med fokus på sport och utomhus aktiviteter som vill göra en tävling men jag är lite tveksam till detta…

2 kommentarer Lägg till din

  1. jonecca skriver:

    JA snyggt! Jag ska oxå köpa julklappar till min gubbe där :o)

Kommentera gärna :-)

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s