Crossfit box? Eller ngt annat? Behöver input!!

Jag tog en promenad (6 km) före lunch och sedan var jag helt slut! Lunch, åka med gullungen och fixa en Lego Julkalender, hämta maken och åka och handla. Nu bakar gullisen med kompis pepparkakor, jag har bakat Beatas bröd, och sedan ska vi griljera skinkan. Jag är SUPERSUGEN på julmat efter Beatas inlägg igår.. skratt. Nu äter jag en proteinpannkaka med stora blåbär, äpplemos och kesella 🙂

Nu har jag i princip 1400 poäng, och med idoget tränande imorgon så klarar jag totalt 1500 poäng !!! Så imorgon får jag KÖPA NÅGOT TILL GYMMET!!! Vad ska jag köpa?

Hjälp önskas!!!! 🙂

Önskelistan:

http://www.spartantraining.se/sv/traningsredskap/timers/gymboss-max/

http://www.spartantraining.se/sv/plyoboxar-explosiv-traning/?category_id=14e6ddecf0c448

http://www.spartantraining.se/sv/traningsredskap/bankar/stallbar-bank-top-grade/

http://www.spartantraining.se/sv/traningsredskap/kroppsviktsbaserad-traning/foeldeak-snake-rope/

Reebok deck – träningsbänk

http://www.spartantraining.se/sv/traningsredskap/hantlar/boweflex-552-justerbar-hantel/

14 kommentarer Lägg till din

 1. Vad svårt Lotta 🙂 Plyoboxarna istället för crossfit box? I så fall kanske dem…
  Här blir julmat innan julafton, för några år sen åt vi två julbord innan och hela julen var förstörd, sen dess väntar vi till julafton 😉 Skön lördag till er!

  1. fokuseradenergi skriver:

   Hmmm Betty. Plyobox eller crossfit box? Vilket skulle du välja? Kram!

 2. Jag vill ha allt :-). Du får ta det första på listan, tjäna ihop fler poäng och börja beta dig neråt!! Hoppas julmaten smakade! Jag tycker aldrig jag fått tillräckligt när julen är slut så nu kör vi våra favvisar en hel del gånger innan. På julafton hinner jag ändå aldrig få i mig allt jag skulle vilja!

  1. fokuseradenergi skriver:

   Det var supergott!! Tack för jättebra recept och inspiration! Jag tror att gymboss max får vänta, har redan standard versionen men stör mig på begränsningarna. Plyo box eller crossfit box, det är frågan, tror jag..

 3. Helena E skriver:

  Trx eller liknande, har du det? Det verkar jättespännande tycker jag, men svårt att fästa i min lilla träningslokal i källaren… Det är verkligen jultema på alla våra bloggar nu! 🙂

  1. fokuseradenergi skriver:

   Japp Helena, jag har en redcord som har samma funktion:-) Detta är uppföljning på min familjs poängjakt: https://fokuseradenergi.wordpress.com/2011/11/05/aktivitetspoang-aktiverat/ Nu kan jag alltså köpa ngt för mina poäng 🙂

 4. Therese skriver:

  Pssst, jag köpte mina ställbara hantlar Gymtec upp till 24 kg för 1550 inkl frakt. Jag kommer inte ihåg länken just nu men kan kolla när jag kommer hem från föräldrarna. Kram!

  1. fokuseradenergi skriver:

   Oj, bra pris!!! Tack Therese 🙂 kraaaam!

 5. fokuseradenergi skriver:

  Hej Igen Therese! Kolla gärna vart du köpte dina hantlar, för jag hittar dem inte under 3000 kr + frakt.. kram och tack!:-)

  1. Therese skriver:

   Yes, jag kommer hem i morgon. Kollar då! 🙂 Blev förvånad, hantlarna kostade 990 + moms sen tillkom frakt. Kram!

   1. Josefine skriver:

    Har du hittat den länken? Jag hittar de inte heller under 2995:-. 🙂

    1. Jag köpte via Spartan – dyrt men prisvärt:)

     1. Josefine skriver:

      Ja, men jag tänkte på Therese, som hade hittat för 990:- ink. moms. Det skulle jag verkligen villa hitta 😉

      1. Jag har inte letat eftersom jag redan köpt:)

Kommentera gärna :-)

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s