Hemmagjord pizza på Low carb botten (brödrecept från Beata)

Beatas Low Carb-bröd

Gör receptet enligt Beatas inlägg, jag bakade ut en del av dagen till en pizza, resten gjorde jag bröd av. Pizzabotten förgräddades i ugnen i ca 12 minuter i 220 grader. Jag lät det kallna under eftermiddagen och sedan toppade jag med:

 • ett tunt lager salsasås
 • hackad Lönneberga skinka med insprängd lök (gott)
 • 2 ananas ringar
 • Stark mager ost
 • Lite cayennepeppar
 • Lite torkad vitlök
 • Efter gräddning Oregano

Jag satte in pizzan högt i ugnen i 250 grader i 4-5 minuter, FANTASTISKT GOD!

4 kommentarer Lägg till din

 1. Haha, det är ju Annika Sjöös low carb-bröd… Jag gjorde som du, förgräddade 10-12 min och gjorde lite annat emellan. Toppade med tomatsås, lönnebergaskinka (dock ej med lök) och mager ost. Tyckte den var jättegod! Måste vara perfekt att göra hamburgerbröd på också, sesamfröna är ju redan i :-). Det får bli nästa test!

 2. Trillingnöten skriver:

  Herregud! Jag måste testa detta! Tack!

 3. Helena E skriver:

  Oh my! Den ser ju UNDERBAR ut! Kul att du testade mina lussebullar också, men missade du bakpulvret? Jag kollade och det står i receptet. Går det att göra dom utan alltså? Blev dom inte stenhårda? 🙂

  1. fokuseradenergi skriver:

   Jag missade bakpulvret och de blev JÄTTEGODA 🙂 Inte hårda alls, mycket lussebulliga 🙂 Tack bästa du för receptet, tillsammans med stor klick blåbär så var det mumma. Sedan bytte jag ut vaniljprotein mot Bakepro oxå… skratt.

Kommentera gärna :-)

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s