Jag har precis fått njuta av Erikas sällskap och hon berättade om jättegoda pepparkaksmuffins:
Erikas Pepparkaksmuffins
- 2 dl mandelmjöl
- 2 ägg – vispa äggen fluffiga först, sedan tillsätts resten
- 1 msk pepparkakskrydda
- 1-2 msk agavesirap eller sukrin eller annat sötningsmedel
- 75 gram smör
Vispa äggen fluffigt. Blanda ner allt och sist det smälta smöret. Häll i muffinsformar och tryck gärna ner äppelbitar. Grädda i 200 grader i 10 minuter 🙂
Tack Erika!
Muffinsformar, eller?!
Borde testa mandelmjöl. Är allergisk mot mandel men det brukar gå bra med nötter jag är allergisk mot när de är tillagade. Typ hasselnötter i form av schweizernöt 🙂
Hahaha:-) Tack, har ändrat till muffinsformar nu:-)
Den testar vi nästa helg. Receptet är redan utskrivet. Tack för att du delar med dig. Kram.
Nänä mina är mycket godare 🙂