Low carb hamburgarebröd

Ikväll vill jag äta hemmagjorda hamburgare så jag har piggat upp mig med att baka low carb hamburgarebröd. Basen är så klart Beatas fantastiska lowcarb bröd..

I dagens version:

  • 1,5 dl sesamfrön
  • 0,5 dl linfrön
  • 1 tsk bakpulver
  • 1 msk fiberhusk
  • 1 tsk mineral salt
  • 300 gram keso ca
  • 3 ägg
  • ½ bakepro
  • Sesamfrön och linfrön på toppen

Jag körde alla torra ingredienser i hushållsassistenten med knivar, och sedan blandade jag i resten. Jag klickade ut det till totalt 8 rundade hamburgarebröd och strösslade linfrön och sesamfrön ovanpå.  15 minuter i ca 220 grader varm ugn, men jag fick sänka värmen i slutet.

Kcal per bröd: 198 kcal (sanning med modifikation för linfrön mm går ur kroppen utan att egentligen tas upp ordentligt)

Jag har inte smakat på dem ännu men de sjönk ihop lite när de kom ur ugnen 😦

 

En kommentar Lägg till

Kommentera gärna :-)

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s