4 kommentarer Lägg till din

  1. stepup2fitness skriver:

    Kollar du alltid träningsbelastning innan planerad träning? Vill ha din smarta klocka 😉

    1. Jag kör nästan alltid mätprogrammet (5 min) före träningen, men då får jag bara veta hur min puls ligger idag. Just nu när jag är ”övertränad” så rör sig knappt pulsen, svårt att komma över 120. Den indikeringen jag visar här ser jag i min dagbok. kram

  2. Anna skriver:

    Vsd är det du mäster med? Verkar jättebra!

    1. Skrev om detta i morgoninlägget. Kram!

Kommentera gärna :-)

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s