Onsdag

God morgon alla härliga människor!

Idag har jag njutit (eller plågats) av 55 min P90X stretch med galningen på bilden. Det är mycket som gör ont i stretch så det är ett starkt uppvaknande på morgonen 😉 För er som inte gjort detta program så ingår det roliga saker som plogen och grodan och en hel del övningar jag aldrig hört talas om men nu är ALLT stretchat. Dock har jag fått hoppa över alla axelövningar (goes without saying) Jag funderar på om jag vid något piggt tillfälle skulle sammanfatta övningarna på denna skiva?

Nu äter jag grötplättar och hoppar snart på tåget till sthlm med alla mina lunch/mellis lådor. Idag har jag även packat en nyttig kaka för att klara eftermiddagen, igår var det jobbigt.. Vi har haft julgransplundring på jobbet och det MASSOR av godis kvar i köket och det luktar lakrits.. (Jag har inte ätit något) Förmiddagsmellis blir  nog proteinshake, lunch; nöt-chili-biff med hel dinkel, bönor, grönsaker, eftermiddagsmellis blir nog 2 ägg och kaka.. skratt.

Jag uppskattar verkligen era kommenterar, tips och idéer.  Det är roligt att få veta vem som läser och vad som händer i era liv!

Kram!!!

12 kommentarer Lägg till din

 1. Annie skriver:

  Önskar jag var bättre på helkroppsstrech, är ju så skönt efteråt och jag hade behövt mjukheten.
  Minns inte om jag frågade häromdagen – men om jag gjorde glömde jag läsa svaret… Hur har det gått med rehabiliteringen? Känner du skillnad?
  Trevlig onsdag!

  1. Godmorgon Annie! Jag är inte märkbart bättre i axlarna, men tydligen tar slemsäcksinflammationer upp till 6 mån. Så jag fokuserar på det jag kan , dvs ben, rumpa, mage osv 🙂 Kram!!!

   1. Annie skriver:

    6 månader är lång tid, men ingen evighet 🙂 Man får göra det bästa av det under tiden och det verkar du verkligen göra! 🙂 Kram

 2. stepup2fitness skriver:

  God morgon fina Lotta! Skönt med stretch, det var ett tag sen för mig, just denna långa stretch. Idag är det mycket på schemat, jobbar hemifrån nu men har möten inbokade sen. Ja bäst att köra igång. Hoppas du får en fin dag Lotta.
  Kram!

  1. Tack fina Betty! 🙂 Önskar dig detsamma, idag har jag bestämt att det blir en riktigt bra dag! Kram!

 3. Västgötskan skriver:

  Jag hade verkligen behövt köra yoga, stretch och mer rörelseträning. Är riktigt dålig på det… 😛

  1. Härligt med förbättringspotential, Västgötskan! Annars vore livet tråkigt 🙂

 4. Therese skriver:

  Skönt med stretch!! Det gör jag aldrig. 😦 Är glad att jag hinner träna. 😉 Kram

 5. Jessica skriver:

  Ja, borde stretcha ännu mer.. Funderar på att ta en riktig yoga-vår, om jag bara kan hitta tillräkligt med information för att hålla igång själv (har inte direkt några yoga instruktörer i min lilla hemstad..). Det skulle kroppen behöva! Mer styrka och flexibilitet!

  Annars så har förkylningen slagit till på nytt här.. Nackdelen med att ha snoriga syskonbarn omrking sig. Det blir soffan och studielitteratur idag, ska viiiiiiilaaaa mig frisk! 🙂

  1. Smart tjej:-) Jag är ju bara basic-ibland-yogautövare så jag har inget att tipsa om. Jag ska oxå köra mer yoga-stretch… Krya på dig! Kram

   1. Jessica skriver:

    Säger till om jag kommer över nåt bra material 🙂 ska googla lite medan jag njuter av en varm kopp kaffe och nybakad kanelbulle 🙂

Kommentera gärna :-)

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s