Äntligen Fredag!!!

Hej!

ÄNTLIGEN FREDAG!! Idag blev det 40 min morgonpromis på crosstrainern. Jag ligger fortfarande lite högt i träningsbelastningen så jag vill spara mig för NYA benpasset imorgon!! Jag längtar! Ska bli galet roligt!

Ikväll ska vi på nya Hamilton filmen, jag höll på att säga nya Microsoft filmen för det ska vara mycket rolig produktplacering i filmen.. (Mindre bra produktplacering eller rättare sagt för uppenbar produktplacering av Nespresso? Vad säger ni? Har ni sett den?) Jag ska äta popcorn och dricka Cola Zero och NJUTA av bio mys!!

Igår kväll var det veckohandling och jag hittade så mycket roliga saker såsom sojabönor i frysdisken mm, jag känner mig faktiskt jättepeppad för närmaste 7 dagarnas middagar. Det kommer att bli jättegott.

As requested, här kommer en bild på min nya muskel. (Har matchat BH med tejpen, härligt va 🙂 ? )

Vad händer hos er? Visst ser ni till att få en fantastisk dag idag? Bara så ni vet, bra dagar bestäms i huvudet på en själv ”Det är inte hur man har det utan hur man tar det…”

KRAM!!

17 kommentarer Lägg till din

 1. Maria S skriver:

  Snygging där, syns ju tydligt 🙂 Kul för dig!
  Jag var och såg Hamilton i onsdags, en bra spännande film tycker jag. Jag hade inte hört speciellt mycket om den innan. Sen gillar jag Persbrandt 😉 Hoppas ni får en riktigt mysig biostund!
  Jag blir hemma med båda barnen idag, förkylda båda två. Kände imorse att det här blir en lååång dag men så läser jag här att jag bestämmer själv om det blir en bra dag, så det är KLART det blir det 🙂 Ska testa dina proteinbollar…
  Hoppas få till träningsom blir ett cirkelpass under dagen, annars får den bli när mannen är hemma igen OM jag inte blir sämre, känner att jag har något skit på gång.
  Ha en fin dag!

  1. Hej Maria! Ledsen om du får bacill.. 😦 Vårda dig själv med massor av bra mat, så kroppen får motståndskraft. Imorgon ska jag baka ny version på ”eat clean choklad muffins”, det ska bli spännande. Hoppas att proteinbollen blir jättegod!! kram!

 2. Kolla magen alltså!! Helt grym, jag kan inte fatta att jag ska få träffa den in person. Eller ja, dig 😉

  Ska läsa in mig på dina nya pass! Känns axlarna bra nog för mer belastning nu? Jag har svårt att veta hur jag ska göra. Imorgon blir det simning vilket känns som ett bra test.

  Ska se till att vända den här dagen till positiv. Krasslig liten, Stor klättrar på väggarna (vi skulle åkt på rolig utflykt idag egentligen). Jag är seg och känner inte för att aktivera barn hemma (helt klart lättare på utflykt…). Men det blir nog bra! Träningen får vänta tills min man kommer hem, jag hade tänkt smyga upp och träna vid 6 men Liten vaknade innan 5…

  1. Axlarna är inte alls bättre, så vi får se hur det går med nya programmet. Kom på inatt att jag kan inte kan göra plankor pga detta så jag ska hitta på en variant med bröst på boll och fötter på bänk, tror jag? :-)Hoppas att du får ihop livet med rastlös stor och krasslig liten.. Massor med kramar!!!

 3. Annie skriver:

  Snyggt ju! 😀 Bra jobbat!

 4. bodycomf skriver:

  Snyggt!! Jag är också så himla sugen på bio, men det ska ju ordnas barnvakt och roddas och hållas på, och i kombination med all barnvakt vi behöver för att få det vanliga livet med jobb och dylikt att gå ihop så lär det nog dröja… Ikväll får det bli ”hemmabio” med Wild kids och På spåret. Inte helt fel det heller 😉

  Ska kolla ditt nya program nu, såg lite snabbt att det stod nåt om burpees, och redan där är det ju garanterat jobbigt i allafall 🙂 Ha en härlig fredag och njut av bion!

  1. Vi älskar hemmabio och går nästan aldrig på vanlig bio. Mest för att jag har svårt att sitta still i 2 timmar utan att få ont i mitt höger ben, sist i Sthlm fick vi gå efter 1 timme. Men jag ska hålla igång hela dagen så kommer det nog att fungera kanon 🙂 Jag minns hur det var med barnvakt mm när Timothy var liten… kram!!!!!

 5. Therese skriver:

  Opps, där ligger jag i lä… vill oxå ha en sån mage som du har!! Men många års träning som du har kanske jag lyckas. 😀 Ha en trevlig biostund!

  1. Hemsk bild på blå-grön blekfis men i alla fall bildbevis på min nya muskel 🙂 Det är absolut fällkniven som gjort den muskeln… Massor med kramar Therese!

 6. StepUp 2 Fitness skriver:

  Snygga muskler! Bra jobbat vännen 🙂
  Ser att du har ett nytt program på gång. Ska läsa in mig bättre så fort jag har kommit hem.
  Ha en fin dag! Kram.

  1. Tack Betty! Hoppas att du får en härlig dag och en lugn helg.. Kramisar!

 7. Ann-Louise skriver:

  Fina muskler på en fin tjej 🙂
  Har inte sett Hamilton, den går hemma här oxå, kanske ska försöka få barnvakt på lördag och se den. Har mest sett filmer med barnen på sistone… inte fel det heller!
  Ha en bra dag, och en bra helg! Kram

  1. Jag tror att filmen är jättebra, men vad vet jag 🙂 Ska bli kul att få se Microsoft surface på film i alla fall. Tack Ann-Louise för snäll kommentar 🙂 kram och trevlig helg!!!

 8. Jessica skriver:

  Har inte sett filmen, men är lite svag för Persbrandt, så förr eller senare lär det bli av!

  Superkul med synliga resultat! Det sporrar ju alltid lite extra, även om det är det som sker på insidan som är den verkliga förändringen tror jag! Åh vad djup jag blev, haha… Grymt snygga muskler, Lotta! 🙂 Bra jobbat!

 9. Pia skriver:

  Snygga muskler 🙂 Jag hittade en ”ny” muskel igår. Axelns baksida börjar synas liiite. Roligt när man ser resultat av sin träning. Ska kolla närmare på fällkniven-övningen. Ha en rolig kväll!

  1. Oj vad roligt Pia!!! Jätteglad för dig! Trevlig kväll!:-)

Kommentera gärna :-)

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s