Härliga lördag

Jag har en sådan superskön födelsedagsafton (det är makens benämning på dagen före födelsedagen).

Bästa morgonträningen, sedan god frukost med lördags DN (hembakat dinkelbröd och kokta ägg och staaark ost), sedan körde vi av alla ”måsten” för dagen. Plocka undan saker, Rut dammsög (robotdammsugaren), tvättmaskinerna har gått, ansat alla blommor, monterat ned klädkroken i gymmet som nu är enda väggen jag kan träna emot när dörren blev ”upptagen”, i och med det blev det hål i väggen så då blev det spackel och målning,  och eftersom jag hade målarpytsen och rollern framme så gick jag runt gymmet, hallen, vardagsrum nere, vardagsrum uppe och kontoret och målade över alla små märken som blir på vita väggar, sedan åkte vi till Köpis och letade bikini till mig (inför semestern i mars och vi hittade ingen), provade ut löparskor till maken (som vi får lämna tillbaka för de gjorde ont efter 1 min  på löparbandet), vi åt god lunch hemma, låg i soffan och tittade på ett avsnitt av Hung och åt en snickers-taste-alike och kaffe, tränade crosstrainer 30 minuter medan maken körde löparbandet i 30 minuter medan vi tittade på presskonferensen och sedan bastade vi ute i vår vedeldade bastu….

Nu blir det god middag och mys med tänd brasa tillsammans med maken.

Hoppas att ni också har en jättebra dag!!! Kramisar!

10 kommentarer Lägg till din

 1. AmandaP skriver:

  Vilken underbar dag ni har!
  Och vad mycket ni hunnit med:-)
  Fortsatt trevlig kväll.

  1. Ja Amanda, idag har vi varit effektiva. Skönt med slapparsöndag imorgon… Kram och trevlig kväll!

 2. redefined2012 skriver:

  Tror vi är på samma endorfinplanet! Kram

 3. HelenaE skriver:

  Åh vilken härlig dag!!!! Och födelsedag imorgon?! Det har jag missat helt! Jag har tränat, jobbat och lagat mat. Och ja okej, slappat lite också 😉 nu blir det nog repris på jordnötspuddingen framför gladiatorerna 🙂 Grattis i förskott!

  1. Jag vill verkligen hitta en pudding jag gillar, Helena. Men inte lyckats hittills.. har gjort min rena muffins idag igen och den var godare i nya versionen 🙂 Jag ska hasta in till dig nu och se vad som har hänt.. Kramisar!

 4. Annie skriver:

  Lite avundsjuk är jag allt på din tända brasa, finns få saker som är mysigare en kall vinterdag! Hoppas du får en fin födelsedagsafton!

  Gällande bovete så finns det bland fröerna. Där de brukar ha alla produkter från go green & risenta 🙂

  1. Tack Annie, då får jag ta en lov extra i affären nästa gång. Coop bygger om i Valbo, galet rörigt. Jag önskar jag att jag hade masat mig till Gävle och ICA Maxi istället.. Det får bli så nästa vecka. kram!

 5. Jessica skriver:

  Härlig lördag låter det som! Skönt att både hinna umgås, slappa och göra alla måsten 🙂 hoppas du får en fortsatt skön kväll!

 6. Therese skriver:

  Grattis i förskott!!! Jag grattar dig i morgon med! 🙂 Här blev en timmes pw i 10 cm nysnö…. middagen blev utan vin. Ville inte öppna en flaska bara för ett glas. 😀 Nu ska jag fixa tårtan till 1-årskalaset i morgon. Ha en underbar kväll. Kram

 7. Maria S skriver:

  Vilken härlig dag! Bastu låter underbart skönt efter träning. Här har dagen oxå varit bra, träning, stohandling, slappat i soffan tom sovit en stund på dagen 🙂 och sen middag med finfina vänner.
  grattis i förskott!!!
  Kram

Kommentera gärna :-)

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s