Smaskbollar inkl näringsinnehåll

Smaskbollar 12 st

5-6 fikon som legat i blöt i 20 minuter, väl avrunna

1 dl cashewnötter

1 dl proteinpulver choklad eller vanilj

1 liten skvätt agavehonung

50 gr riven eller finhackad mörk choklad

2 tsk snabbkaffe eller lite kaffe (jag tog 1 msk ristretto)

Jag körde allt i mixer och sedan rullade jag små bollar som jag sedan täckte/rullade med riven kokos.

74 kcal st, 3,4 gr protein, 7,4 gr kolhydrater, 4,6 gr fett, rika på järn och kalcium

 

 

3 kommentarer Lägg till din

 1. Tina skriver:

  Dessa ska jag prova. Jag har gjort reklam för dina goda kikärtsbollar i dag, både på jobbet och min utomhusträning.
  Jag tycker att du låter klok i dina februaritankar och jag håller med Maria, det är viktigare att orka leva det liv man vill leva än att vara snygg. Men det är ju lättare att älska sig själv om man trivs i sin kropp.
  Kramiz 

 2. Var det sån jag smakade på? Måste planera in bakning for real. Nu skriver jag i min win list för imorgon (haha, min första, lyssnade ju på Billan idag :-)) att kolla upp recept och ingredienser imorgon kväll. Sen får jag handla när jag lämnat på dagis på onsdag och så kan jag rocka loss i köket medan Liten sover. Så, nu är det bestämt!

 3. Härligt Tina;-) Kramizar!!!

  Beata, dessa är mindre nyttiga än de du provade.. Dessa var de vi åt under BL finalen: http://wp.me/p1NjR7-i kram!!

Kommentera gärna :-)

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s