Frukost muffins 12 st

Blanda dessa i bunke 1:
4 msk dinkelflingor
1,5 dl dinkelmjöl
1,5 tsk bakpulver
1,5 tsk mineralsalt
1,5  krm vaniljpulver
1,5 dl grovhackad mandel eller hasselnötter eller dylikt
1 dl bakepro eller proteinpulver
0,5 dl sukrin eller  liknande

Rör runt så det blandar sig

Bunke 2:
1,2 msk fiberhusk
1 dl torkade blåbär
1,5 dl mjölk (mandel eller rismjölk går bra)

Rör ordentligt och låt svälla några minuter.  När det har svällt så blanda ner ½ dl kokosolja och 2 ägg och 1 mosad banan.

Rör ihop samtliga ingredienser och klicka ner 2-3 msk smet i varje muffinsform. Grädda i 20 minuter i 170 grader.

115 kcal, 6 gr protein, 13,1 gr kolhydrater, 5,8 gr fett. Rika på järn, kalcium och fiber

7 kommentarer Lägg till

  1. HelenaE skriver:

    Vilka var bäst? Muffinsen eller kakorna? Ska testa imorn! 🙂

  2. Tina granath skriver:

    Gjorde kikärtsbollarna i em. Mums tyckte alla. Skönt när familjen äter hälsosamt godis. Körde förresten ett benpass av dig i dag. Svettigt 

    1. Roligt Tina:-) Hoppas att du har träningsvärk imorgon. Själv hade jag värsta godisfesten ikväll, 1 kaka från gårdagens sats, en smaskboll och en snickers-taste-alike. Känner mig rik när jag har full frys:-)

Kommentera gärna :-)

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s