Bergsklättring

Kom hem tidigt men kände mig stressad och frustrerad.. Medicinen blev 30 min bergsklättring på crosstrainer. 370 kcal senare så mår jag lite bättre. Nu ska jag slänga in lax i ugnen och gå ut och stapla om veden:-) Får ni någon smaskig middag? Jag tar en laxsida, sötpotatis och morötter i klyftor, Abbas pestosås över laxen. Ugnen 35-40 min:-)

20120329-170117.jpg

10 kommentarer Lägg till din

 1. maria mollstedt skriver:

  Bästa medicinen – ever!! Träning alltså, både mot stress och dåligt humör – själv lämnar jag aldrig gymmet utan ett leende på läpparna 🙂 Haha, stapla om veden…vi brukar nöja oss med att stapla veden en gång…fast det är ju bra träning iof – ska lämna in det som förslag till maken min 😉 Svinga vedträn istället för KB – kan bli en ny hit kanske.

  Ha det bäst nu Lotta 🙂
  Masssor av kramar till dig!!

  1. Galet bra stressmotion:-) All ved är flyttad! Kram

 2. stepup2fitness skriver:

  Ja bästa medicinen 🙂 Har också tränat och har börjat förbereda inför resan. Har en käkledslåsning med huvudvärk och har tänkt på dig hela dagen. Jag har haft det tidigare men aldrig så här illa. Du som har det så ofta… Puss till dig!

  1. Stackare, jag vet hur jobbigt det är… MASSOR med kramar till dig!

 3. Anna B skriver:

  Åh, lax! Maken äter inte fisk så jag får passa på om jag nån gång äter lunch på stan eller är ensam med barnen.

  Här blev det hittepåsås med rester ur kylen och pasta för familjen, sallad på babyspenat till mig. Har precis klarat av ett benpass + 12 min tabata cardio á la myomy. kram

  1. Härligt jobbat Anna:-) Massor med kramar till dig!!!!!!!!!

 4. Sofie skriver:

  Mm lax är gooooooooott 🙂

  1. Ja, visst är det Sofie, älskar lax:-)

 5. jessicannamaria skriver:

  Skickar en massa extra energi till dig! (och sen är jag grymt avundsjuk på din middag!)

 6. Tina skriver:

  Precis den maten åt vi i går 
  I dag lagades det ugnspannkaka. Inte lika gott men det gick åt ändå.
  Jag har beställt strumpor i dag, så nu väntar jag bara. ( jag har velat ett tag på vad jag skulle ha )
  Tittat på BL finalen. Vad spännande och vilja resultat!
  Ha en bra dag i morgon!
  Kramiz

Kommentera gärna :-)

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s