Bästa träningen?

Igår så blev jag utmanad av en yngre förmåga av motsatta könet i köket på jobbet. Han uttalade sig säkert om att det inte är någon idé att träna IMG_0583 hemma, det går inte att få resultat, man behöver vara på gymmet för att det ska vara på riktigt. Tyvärr så hinner han inte med att träna, för det är ju så svårt att få ihop livspusslet?

Jag måste erkänna att jag kände mig lite provocerad, jag förstod helt plötsligt att i hans ögon så var jag medelålders tant och att jag förmodligen har massor av bilringar och han ser framför sig hur jag sitter i soffan och äter glass och tittar på ett träningsprogram på TV.

Så vad är bästa träningen då? Helt klart så är den bästa träningen den träningen som blir av! Vad spelar det för roll om det är mer effektivt att träna i boxen eller på gymmet om du inte hinner åka dit?

Självklart så skulle jag förmodligen köra 10-30% hårdare om jag hade en PT som skrek på mig, eller om jag tränade crossfit i en box med massor av träningskompisar. Men jag är helt säker på att jag blir mer vältränad om jag tränar hemma än om jag inte tränar alls, eller hur?

Kör hårt tjejer och killar! Vart ni än tränar och vad ni än tränar så är det garanterat bättre än ingen träninIMG_1334g alls:)

Kram!

15 kommentarer Lägg till din

 1. Annie skriver:

  Helt klart är den bästa träningen den som blir av – och du är hur fit och vältränad som helst snygging!

  1. 🙂 Tack finaste Annie!

 2. Marie skriver:

  Men åh, vilken provocerande kommentar! Jag hade inte kunnat vara tyst. Det är väl klart man kan bli vältränad med hemmaträning. Du är ju ett lysande exempel på det!

  1. Jag hade svårt att vara tyst, det ska gudarna veta.. Jag sa att jag INTE höll med honom.. Tack Marie:) Ha bästa dagen!

 3. Maria skriver:

  Visst är det så!!! Det är inte flashiga gym som är det viktiga. Träning hemma kan var nog så tufft. På gymmet ser man ofta många som ”smågår” på bandet som uppvärmning, drar lite i maskinerna utan att det ens är särskilt tungt. Visst är all träning bra men ibland undrar jag när jag ser dessa VARFÖR slösa tid utan att det känns!?? 😉
  Jag tränar hemma ofta och blir helt slut efter,kan vara båda långa och korta pass!!
  Hemmaträning kan vara grym träning, finns inte ursäkter kan jag tycka att skylla på tid/pengar – inte ens när man har småbarn .. 😉
  Du ger så mycket inspiration!! You Go Girl !!! 🙂

  1. Tack Maria!! Du inspirerar mig!!:) Kram!

 4. Ann-Louise skriver:

  Men vad trött man blir… Du är jättefin och fit, INTE ngn tant! Han menar alltså att inte hinna träna på gymmet är bättre än när ”vi” tränar hemma – eller hur?!!? Vi kör på som vanligt tycker jag!

  1. Så klart vi gör, Ann-Louise! Det är intressant att höra alla åsikter om träning:)

 5. bodycomf skriver:

  Ah men då! Vilket miffo! Klart att det är går att få lika bra resultat hemma, det är ju inte var man är utan vad man gör som räknas. Och har man inte tid att ens ta sig till gymmet, varför ska man då sitta och tala om att andra ägnar sig åt meningslös träning?! Äsch, hälsa honom att han är stollig! 😉

  1. Ingen idé att tjafsa, någon gång när jag är toktränad så ska jag visa honom:)

 6. Anna skriver:

  men hallå, så kan han ju inte säga. Jag tränar hemma och det blir jättebra av de 😛
  Ska bli spännande att höra vad du knåpat ihop för pass. Tror inte du är dålig på något av de där, men ibland behöver man bara träna lite mer på de för att bli bättre 😛 kramar i massor ❤

 7. Emma L skriver:

  Har inte killen ögon att se med? Du är ju jättetränad och du tränar BARA hemma. Vilken idiot!

  1. Hahhaa, han är ung och perfekt:) Du vet.. alla vi andra är bara jobbig utfyllnad:)

 8. Stepup 2 Fitness skriver:

  Dum kommentar. Vi vet båda två att det går att få grymma resultat med enbart hemmaträning. Och har man svårt med livspusslet så är hemmaträning det bästa alternativet. Be honom läsa din grymma blogg! Kram!

  1. Jag är ju anonym så ingen på jobbet läser den:) Men tack Betty, jag vet att han har fel. Kram!

Kommentera gärna :-)

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s