8 kommentarer Lägg till din

 1. Pia skriver:

  Favoritfärg? Bästa film du sett? Bästa bok du läst? Vad har du för mål med träningen just nu? Det godaste du ätit? Hur träffades du och din man? Tränar han också ?

  1. Vad roligt att du frågar, tack Pia!:) Återkommer så klart med svar:) KRAM!

 2. Maria skriver:

  Har du tränat hela ditt liv? Drömresemål? Smultronställen i Sverige? Godaste desserten? 🙂

 3. Anna B skriver:

  Hur blir din livsstil mottagen av din omgivning? Jag kan ibland uppleva försök att föminska och förlöjliga framförallt mina kostval. Ett slags tvångsmässigt behov av att kommentera kesoburken varje gång den åker fram. ”Jaha, nu kommer kesoätaren”

  Den typen av kommentarer är ju oftast harmlösa men står ändå för någonting och blir tröttsamma i längden. Hur tacklar du det om du upplever samma sak?

  Kram

 4. Anna skriver:

  Tack, det håller jag med om 😀 Oj, 1 mil i backe! Jag hade dött långt innan 1 km 😛
  Vad kul med frågor. Vilken är din favoritmuskel att träna? Vad gillar du att göra när du inte jobbar och tränar? Många kramar till dig!

 5. Ann-Louise skriver:

  Härligt med tid över 🙂
  Förlåt att jag tjatar, men hur funkar det med dina axlar? Jag är sjukt svag i vissa övningar, typ axellyft åt sidan (lateral raises och andra). Jag orkar inte alls många och absolut ingen stor vikt. Tips och råd?
  Sen undrar jag lite om hur mycket fett du äter och vad. Jag har själv lätt för att lägga på mig vikt, beror förmodligen på min gamla livsstil och min ålder, så det känns som om nötter och jag inte riktigt passar ihop. Hur tänker du där?

  1. Ann-Louise skriver:

   Jag kom på en till 😉
   Vad lyssnar du på för musik när du tränar, om du lyssnar på musik då?

   1. Roligt! Kommer svar inom några dagar:) Kram!

Kommentera gärna :-)

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s