Racerstart

Idag var det racer på schemat! Jag har inte cyklat racer ute på länge!

På med alla cykelkläder, attiraljer, ny ljudbok mm. I sista stund hämtade jag även jacka eftersom vinden kyler..

Bar cykeln de metrarna till asfaltsvägen startar ( bor på landet….) och trampade iväg. Njöt av racerns snabba växlingar och fart!!

Tog ett varv runt delar av storsjön och stannade och fotade vid gamla sommarstugan. 34 km på dålig tid men nu kan jag mäta mig mot mig själv:-)

Nu äter jag frukost på trappan, sedan tänker jag guppa på luftmadrassen och lyssna vidare på boken:-)

Vad gör ni idag?;-)

20130712-095511.jpg

5 kommentarer Lägg till din

 1. Ann-Louise skriver:

  Bra jobbat, hur gick det med ryggen/rumpan? Jag är trött i benen efter tre dagar i Stockholm… 😉 Igår var vi på Gröna Lund med alla andra, jobbigt med köer till alla karuseller eftersom vi hade en tågtid att passa, men det gick bra – vi hann med tåget. Idag blir det nog en pw i elljusspåret lite senare, kanske blir det bad vid någon sjö idag?! Ha en bra dag!!! KRAM

  1. Det är skönt att gå i stan, men jag måste erkänna att jag gillar tystnaden på landet:-) Hoppas att du hinner med både bad och pw:-) Jag har bärgat runt gullungen (vi var båda på luftmadrasser) , tur att jag har starka axlar:-) KRAMEN!!

  2. Missade att svara på frågan… Svanskotan ömmar så nu får jag sitta på tennisbollar i 2 dagar, det är som vanligt mao:-)

 2. Jessica skriver:

  Frukost ute, guppat runt på luftmadrads i poolen och haft det bra. Ska köra liiiite rörlighetsträning inne nu medan det är så varmast, sen blir det relax, bad, ett glas vin och viiiila )

  1. Låter så härligt Jessica:-)!!!

Kommentera gärna :-)

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s