Armar, axlar och mage

När klockan ringde 4.50 så var jag lite trött:-) Dubbel espresso, BCAA och 1/2 riskaka och sedan körde jag intensivt. (Hörlurar idag för att inte väcka familjen)

4 set av alla övningar
Superset 1
Triceps rep över huvud
Stående hantelcurl (starkare idag:-))

Superset 2
Triceps pressdown
Mountainclimber i TRX

Superset 3
Kabelcurl
Dips mellan 2 bänkar

Superset 4
Shoulderpress i kabel
Omvända crunches på bänk

Superset 5
Lateral deltoid raise (såååååå svag)
Feetup på dipbar

10 min på crosstrainer efter det så pep alarmet på tfn att det var dags att duscha! Nu tåg till Sthlm, idag ska jag komma ihåg att ta med vattenflaska…

20130806-055703.jpg

11 kommentarer Lägg till din

 1. Pia skriver:

  Ha bästa dagen! Jag får börja vakna samma tid nästa vecka… Njuter nu av sista lediga veckan. Någon sorts cardio på schemat idag, får se vad jag hittar på. Kram!

  1. Ok:) Imorgon ska jag nog plåga mig med intervaller… Superkram!

 2. beatatjata skriver:

  Ser grymt ut! Hinner du allt det här på en timme eller hur länge höll du på? Jag mjukstartar fortfarande lite efter semestern, sovmorgon till 5.15 idag och lågintensivt på crossen. Mår dock finfint efter god natts sömn!

  1. Jag gjorde rubbet på 55 min. Nu måste jag hålla mig under 60 min för att hinna. Men hann inte tänka/vila/ta flera foton än ett:-) Kram från trött Lotta

 3. Ann-Louise skriver:

  Jäklar vad snygg du är! Grymt jobbat, vid den tiden snarkade jag nog som mest… 😉 Jag är oxå sjukt svag vid lateral raises, ska försöka lägga in det oftare i mina pass! Idag blir det cardio och sen ska jag gå på bio med Liten, vi ska se Monsters University 🙂
  Ha en bra dag! Kram

  1. Åhhh härligt med bio!! Vet du AL, jag är sååå svag! Jag kör den övningen i kabelmaskinen och ar 0 i vikt!!! Dvs totalt kanske 2,5 kg.. Jag är toksvag, speciellt i den vinkeln. (Står framåtlutade lite och drar från golvet och upp/bakåt med en arm i taget… ) Ha bästa härliga dagen! Kram

   1. Ann-Louise skriver:

    Och jag har mina 3 kg hantlar…

 4. Linda skriver:

  Hej, vad anvämder du för BCAA?

Kommentera gärna :-)

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s