28 galet svettiga km på MTB

Mailade en kompis igår och frågade om hon kunde några MTB vägar runt Ockelbo. Hon svarade med 2 olika kartrutter varav vi tog den som var 28 km och sparade 33 km till annan dag. Fantastiska stigar och vägar, stora delar så följde rutten Gästrikeleden. Jag är en ovan MTB cyklist och ogillar specifikt nerförsbackar, sten och rullgrus så jag sinkade maken en del på vägen tillbaka… Men det var galet svettigt och mycket energi tog det.

Vi avslutade med sallad + nybakat bröd  (maken pizza) på Ockelbo pizzeria och på vägen hem så stannade vi och badade i en sjö. Jag bytte om i bilen och skattade när jag såg att logotypen för kläderna var inetsat på benet… Craft stod det snyggt på benet när jag gick ner i vattnet, lite lätt svullen i kroppen med andra ord.

Lärdom! Vi hade för lite vatten med oss, så nästa gång blir det vattenflaskor i ryggsäck som cykeltillbehör:) Det var i alla fall en fantastisk tur! Tack fina Pernilla! Kram
20130803-135046.jpg

8 kommentarer Lägg till din

 1. beatatjata skriver:

  Underbart att komma ut så! Det ska jag också göra när barnen är stora nog att lämnas ensamma :-). Måste bara skaffa cykel också!

  1. 🙂 Ja det är ett plus med större barn.. Finns massor med nackdelar oxå, mindre gos bland annat:-(

 2. Jessica skriver:

  Åh vilken dag! Förstår att det gick åt mycket vatten idag!! Det lät verkligen som en bra idé att kombinera träning och tid att umgås

  Själv jag suttit på soldäck på ålandsfärjan i 3h- NJUTNING! 🙂 har ätit på tok för mycket från buffén och frossat i glass men det betyder bara Massor med energi på gymmet imorgon förmiddag. Mina älskade Intervaller väntar! 🙂

  1. Jag äter oxå glass:-) Tokvarmt mest hela tiden… Glad att du njuter!!

 3. Suzan skriver:

  Underbart!!

 4. Ann-Louise skriver:

  Vilken cykeltur! Jag fick med mig hela familjen igår på en cykeltur på knappa milen 🙂 Vi cyklade längs Dalälven på en led där många går eller springer, vackert är det. Vi hade lite fika med oss och stannade en timme och fikade och pratade – härligt med familjemys (händer inte alldeles för ofta tyvärr). Tyvärr hade vi oxå för lite att dricka med oss, Liten blev alldeles trött och nästan yr i värmen när vi cyklade hem, stackarn… ;( Vi fick stanna vid en affär och köpa isglass till henne.

  1. Det är tufft med vätskebrist, jag ska ha med mig mer vatten framåt. Vad härligt att ni gjorde något sådant, jag ska också bli bättre på det.. Kramen!

Kommentera gärna :-)

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s