Ben enligt plan

Igår morse körde jag härlig okomplicerad steady state på crosstrainern i pulszon 2. Lugnt och återhämtning men ändå bra start på stillasittande dag på tåg, tunnelbana och sedan konferensrum.

Idag har jag kört ben och rumpa. Enkelt och okomplicerat med dubbel espresso och BCAA i magen. Fortfarande väldigt svullen i kroppen….

Ben/rumpa/core – 4 set – samma vikt och 10-15 reps
Squats på 2 bånkar med kettlebell
Rumpspark i kabel
Utfall med kettlebell
Planka med händerna på bosuboll, vicka bollen till kl 6, 9, 12 och 21.
Rumplyft med kettlebell vilande på benen/magen och fötterna på bänk med böjda ben
Vindrutetorkaren (sida till sida) liggande på golvet med pilatesboll mellan vaderna
Samma som ovan fast raka ben, ner mot marken och upp igen
Avslutar nu med 20 min crosstrainer pulszon 3.

Nu blir det Sthlm i 3 dagar, så inget hemmagym förrän fredag morgon… Utmanande med vettiga mellanmål i värmen (inget kylskåp) Jag har packat frukt, proteinshakes och questbars.

Hur har ni det? 🙂 Kramen

20130820-055500.jpg

12 kommentarer Lägg till din

 1. Jäklar vad du kör! Grymt!

  1. Tack:) Fast så bra är jag inte:) Uppskattar peppet!!

 2. Anna B skriver:

  Härligt pass! Jag snor nog några övningar:) Jag ska kanske springa idag. Måste känna efter hur hälarna känns först bara. De har ömmat sedan förra veckans vansinne med två långpass varav ett på asfalt. Say no more. När huvet är dumt får kroppen lida… Om det inte känns ok med löpning blir det legday i gymmet. Kram

  1. Jag är också lite öm i hälarna.. Jag har inte ens tänkt på att det kan vara underlaget, tack Anna! Jag är lite öm i halsen känner jag. Får se hur det känns imorgon men enda träningen jag kan göra i 2 dagar nu är nog löpning och promenad. Kram fina!

 3. Ann-Louise skriver:

  Vilket pass, stackars rumpa 😉 Stretchar du efteråt? Jag får sjukt ont när jag kör mycket rumpa (antar att jag gör rätt?) och jag har så svårt att hitta rätt stretch för rumpan…
  Jag är oxå svullen, trött och sur – vet inte vad jag ska göra för att piggna till. Note to self – inte äta äppelpaj och negerboll till Idol! Gjorde inte saken bättre!! Idag ska jag prova en yoga klass, hoppas den är bra och inte för seg så jag tröttnar. Ha en bra vecka! KRAM

  1. Ingen stretch av rumpa idag men jag försöker ligga ner i soffan på kvällarna och stretcha lite då. Jag är deppig eftersom jag är svullen och känner mig ful och klumpig.. Hoppas att det vänder för oss båda snart! kramen AL!

 4. beatatjata skriver:

  Du är grym – som alltid! jobbigt med tre bortadagar men så härligt hemmet kommer kännas på fredag när du är hemma igen :-). Jag mår fint! Yogade igår kväll och det var bara sådär underbart perfekt som yoga kan vara ibland (min rörlighet är inte perfekt dock men jag känner hur nyttigt det är!). Intervaller och core idag på morgonen, efter bra nattsömn. Smarrig frukost, gulliga gullungar som såg fram emot dagis och fritids. Perfekt krispig sensommarluft på väg till tåget och snart hemmagjord proteinbar och grönt te. Vad mer kan man begära?! 🙂 (och det roliga är att jag fick mens idag och inte har haft en endaste pms-känning den här gången, så himla olika haha! Ofta är jag rätt grå och grinig innan :-))

  1. Wow, vilket flyt Beata! Det är du som är grym!! Jag känner mig grinig och svullen och det är INTE roligt… Kramen

   1. beatatjata skriver:

    Rätt var det är så är jag grinig och du uppåt igen, thats life :-). Kram på dig!

 5. Jessica skriver:

  Jag dör va du orkar på morgonen! Du är så grym!!

  Hade ”triathlon” på gymmet inplanterat- 15min crosstrainer, 15 min cykel och 15 min rodd. Bara det att det satt en gubbe på rodden hela tiden jag var på gymmet och min hjärna ville inte tänka om- så det blev några minuter till på cykeln sen fick det räcka. Svetten rann så det var nog okej i alla fall 🙂 idag blir det överkropp eller simning! Beroende på om jag får sällskap till badhuset 🙂 men det jag inte gör idag kan jag göra imorgon!

  1. Triathlon:) Låter underbart!!! Jag låser mig också när jag inte kan följa min plan, tur att jag inte tränar på offentligt gym:) Heja dig:) kram!!!

Kommentera gärna :-)

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s