Superenkla proteinbollar

För 6 bollar använder jag:

  • 200 g Barebells chokladproteinpudding eller Propud 
  • 100 g havregryn
  • Nypa havssalt
  • 2 tsk sukrin
  • 1 msk kakao
  • Ev 2 ristretto eller 1 espresso

Blanda i skål, låt gärna smeten svälla i kyl 1-2 timmar och rulla i kokos. 

Jag förvarar dem i frysen. Mycket goda!:-)

4 kommentarer Lägg till din

  1. Petra skriver:

    hmmm… funderar om det funkar med yoghurt..

    1. Det låter inte så gott med yoghurt i detta projekt..

  2. I detta RECEPT menar jag:-)

Kommentera gärna :-)

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s