Onsdag – idag är jag stark

Godmorgon cyberkompisar!

Idag vaknade jag pigg och alert 🙂 Dubbel espresso, proteinshake och sedan in i hemmagymmet.  Uppvärmning 8 min på crosstrainer och sedan körde jag igenom mitt styrkepass med lite få ändringar för att göra mig själv lite lycklig 🙂 Jag avslutade med 30 min crosstrainer och svettade lackade! Sååå härligt! Jag behövde verkligen träna hårt idag för att inte få ångest imorgon och fredag när jag sitter på konferens från tidig morgon till sen kväll. Efter passet åt jag grötplättar med kanel och banan.

Idag måste jag packa för övernattningen imorgon också, och det är ju lite lurigt när man är noga med maten. Dels måste jag på ngt sätt få med mig frukost fast jag åker hemifrån supertidigt och ska flyga, samt mellisar till 2 dagar. Men det blir nog grötplättar  i en låda som jag kan slänga samt flera doser proteinpulver.. inte så kul men men… skratt.

Vad gör ni idag?

Kommentera gärna :-)

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s