Det är lite svårare att sköta maten vid jobbresor… Såhär blev resultatet:
Torsdag
Frukost: Tog med mig grötplättar och åt på tåget och slängde burken före flyget.
Mellis: 1/2 proteinbar för det fanns ingen kafferast att dricka proteinshake… skratt.
Lunch: Buffe, gick jättebra och åt lax och bönor
Mellis: Proteinshake
Nödmellis pga väldigt sen middag: 7-8 mandlar
Fördrink: Gick runt med champagne glas men drack ramlösa:)
Middag: Förrätt gick ok för det var rena produkter mest protein (asiatiskt), huvudrätten var anka och friterad fläskfile… kunde inte äta någonting så jag flyttade runt det på tallriken under 10 minuter… lite jobbigt faktiskt. Efterrätten var glass och creme brule, åt bären och hackade sönder resten för att det skulle se ut som om jag hade ätit…
Fredag:
Hotellfrukost, 2-3 msk gröt med kanel, 1 kokt ägg, lite äggröra och 2 skivor skinkor
Mellis; Proteinshake
Lunch på Arlanda; Kyckling och Quinoa och en mycket osmaklig bönröra (drev killen till vansinne på restaurangen med min krånliga beställning)
Mellis; Keso och 1/2 äpple och kanel
Middag hemma igen; tex mex utan bröd men med lite svarta bönor
Kvällsmellis: några nötter
Summa summarum så tycker jag att det gick jättebra för mig:) Jag skulle nog druckit ytterligare en proteinshake igår kväll men i övrigt kanon…