3 kommentarer Lägg till din

  1. Tina skriver:

    Jag kan inte sova, tänker bara på min utbildning  så nu har jag tittat på bodyrock programmet. Skit pomfritt! Vilket häftigt pass med nya roliga saker. Nu blir jag ännu mer sugen på att shoppa på Spartan. Skriv vad du tycker om equalizer.

    1. Godmorgon Tina! Det är otroligt hur roligt man kan ha med en sandsäck och en equalizer:-) Sandsäcken har jag ju även med mig på semester och så fyller jag på med sand när jag kommer fram 🙂 Massor med kramar till dig!

  2. Annie skriver:

    Åh, det är det där jag skall få prova på!!!:D

Kommentera gärna :-)

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s