Lunchträning 800 repetitioner (Bodyrock pass)

Hej igen kompisar!

På lunchen hade jag tänkt köra 1000 rep med Bodyrock. Men insåg att 60 minuter inte räcker till allt (byta om, träna, duscha, tvätta håret, sminka, göra lunch och äta, så jag körde såhär:

10 Burpees (Bodyrock varianten)
10 Squats med rosa sandväska
10 Push Ups
10 Toe Touch Sit Ups
10 Dips
10 Tuck Jumps
10 Plank Jax
10 Split Lunges
10 Leg Drops
10 Squat Thrusts

10 repetitioner och 8 varv.SHIT VAD JOBBIGT!

Nu är det lunch och telefonmöte 🙂

Jag passade på och betatesta Pierre Roberts nya sport BH och den var kanonskön, stabil OCH det ser ut som om jag har bröst? (Vilket jag inte alltid ser ut att ha:-) ) Jag är inte så förtjust i färgen men jätteskön och stabil!

17 kommentarer Lägg till din

 1. Trillingnöten skriver:

  Nu ser jag ännu mer fram emot att testa 1000 rep-passet! Plus att jag också är testpilot för den sport-BHn 🙂 Hoppas den kommer med posten idag! 🙂

  1. HOppas oxå att du får rolig färg:-) kraaaaam!

 2. Annie skriver:

  Den ser hur fin ut som helst ju!

 3. Jenny skriver:

  Jag har samma behå (köpt på ICA) men jag är inte helt nöjd med den. För mig passar den till lågintensiv träning, eller typ spinning då man inte skuttar omkring. Enda sättet jag använder den är när jag kör dubbla behåer, den ytterst. Det blir inte stabilt med min size (sladdriga amningstissar i D/F). Min favvobehå är stay-in-place 5 år gammal, den andas bättre och håller ”brudarna” på plats i alla lägen. Det kan du hälsa smartson 🙂

  1. Bra feedback:-) Jag kan nästan springa i trekantsbikini, inga bröst kvar:-)

   1. Tina skriver:

     hihi

 4. Anna B skriver:

  Bra där! Här blev det 550 rep fas massacre workout på 20 min + armar och bröst 20 min. Går det fortfarande att bli testpilot? Ska genast kolla det. Man kanske måste ha en blogg förresten? Undrar om min reflektionsbogg för kurslitteraturen räknas.. hmmm…

  1. Härligt jobbat Anna! Man behöver inte ha blogg men det kanske är slut på anmälningsperioden. Kram!

 5. StepUp 2 Fitness skriver:

  Den är ju jättefin! Stor kram vännen!

 6. Jessica skriver:

  Låter som ett härligt pass! 🙂 Uppvärmning inför semestern? 😉

  Här blev det ölprovning vid ett lokalt bryggeri med några kompisar. Mycket trevligt till och med för en som inte gillar öl!

 7. Tina skriver:

  Nu har gjort mitt pass, sprungit intervaller i snöslasket.
  Vilka roliga body rockspass du gör! Jag tror att jag ska göra ett sådant på lördag fm innan jag ska med sonen till Växjö för att spela hockey.
  Sista matchen! Tänk vad tid jag får nu innan fotbollen börjar med matcher. Tid som ska fyllas med Army Fitness camp i april. Det är därför som jag jag börjat springa. Hoppas bara att jag kan lära mig tycka om det.
  Kramiz

 8. maria mollstedt skriver:

  Vilket monsterpass!! Och bh:n är ju schnygg ju, älskar att du pubbar bilder – du är så fin så 🙂
  Önskar dig en underbar resa, måste vara nära nu….

  Jag hade problem med att nå din blogg i veckan – kanske bara jag som upplevt – fick ingen länk att fungera, inte ens via fb. Nåja, nu verkar det ju funka iaf 😀
  Kramar till dig!

 9. Maria S skriver:

  Jättesnygg bh tycker jag! Jag har beställt en orange från HM, har aldrig köpt deras tidigare, ska bli spännande att testa om den funkar.

 10. bodycomf skriver:

  Hm, kommenterade men det blev något fel tror jag? Ville bara säga att jag också kört det där passet någon gång, och även jag gjorde åtta varv. Minns inte varför men jag tycker vi bestämmer att det är så det ska göras 😉

  1. Hahaha, tack MysHelena:-) kraaaam!

Kommentera gärna :-)

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s