Växa i otakt

Jag känner att jag växer lite i otakt just nu så det gäller att stanna upp och låta resten komma ikapp. kopåis

Exempelvis om jag kör clean and press med skivstång eller push press – alltså att jag pushar upp stången från under hakan och rakt upp i luften – så känner jag av de tyngre seten i ryggslutet. Om jag kör tufft set på squats så märker jag i bålstabiliteten att det är där svagheten är.

Ingen ko  på isen men som sagt viktigt att identifiera och växa ikapp:)

Jag förmodar att jag inte är ensam om detta? Ahhh! Snart fredagsmys!!

Kommentera gärna :-)

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s