Härliga fredag

20130503-064251.jpg
Idag är det mycket på jobbet och mitt bästa sätt att fokusera är morgonträning:-)

Idag var det axlar och armar
på schemat. Jag har tur för jag längtar till varje pass. Jag övar och tränar och drömmer om att lyckas med det jag inte gjort innan:-)

4 set – 16, 12, 10 och 6 reps
Clean and press med skivstång
Lateral raises
Bicepscurl
Biceps curlstång
Skivstång tricepspress på bänk (passning av maken)
Dips på bodypress dipbar

3 set, 10, 6, 4 reps
Upprätt rodd med skivstång
Push press med skivstång

Avslutade med crosstrainer i pulszon 3

Nu är det dusch, frukost och fokus! ikväll vill killarna ha köp-pizza så det blir nog tortillapizza för mig;-) Vad händer hos er? Kram

6 kommentarer Lägg till din

 1. beatatjata skriver:

  jag la bikinibilderna i bloggen istället. Vågen visar samma, jag är tacksam eftersom jag inte levt bra de senaste veckorna. Denna veckan har dock varit klockren, bra rutiner och bra val hela vägen. Skönt! Back to basics! Väldigt trött dock, ligger på gränsen och har inga marginaler. knner av det när jag tränar, finns liksom inget umpf att hämta ur depåerna liksom. Får sova i helgen…

  1. Jag såg bilderna:) Du är JÄTTEFIN! Vi ska vara snällare mot oss själva, men att få feedback kan vara en push i rätt riktning:) Jag älskar ju dina ben:) Smart att åtgärda när du känner dina gränser, för gå ÖVER den gränsen vill inte jag i alla fall. SUPERKRAM på fina bästa dig!!! (inga hålltider till helgen.. det är mitt tips)

 2. Ann-Louise skriver:

  Jag ska snart ta en sakta pw hem från jobbet och hämta Liten på skolan. Vet inte alls vad vi ska äta idag, dålig planering… grillad kyckling med en massa grönt kanske? Förhoppningsvis mår jag bättre imorgon så jag kan träna lite 🙂 Stor kram och trevlig helg!

  1. Tack fina AL! Stor kram på dig med:)

 3. Maria skriver:

  Bra tips med antal reps .. ska jag komma ihåg!! Kör du samma vikt eller ökar du?
  Här har vi kört cirkelträning i em och sen grillat kyckling som blev vårt fredagsmys. Såg en film med döttrarna som var bra ”Safe Heaven”.
  🙂

  1. Mysigt!!!;-)
   Jag ökar varje set så jag klarar de repsen och knappt klarar sista i varje set. Kram

Kommentera gärna :-)

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s