Bankande huvudvärk…

20130423-060612.jpg

– Good morning!

– If it is a good morning, which I don’t believe…

Jag känner mig som Ior idag, vaknade med galet ont i huvud och nacke och ska köra bil i 6-7 timmar så nu är det bara att ta mig samman.. Jag har yogat kort, gjort rörelseövningar, skumrullat, satt på liniment och avslutat med treo och ipren. Detta är ”rester” från flygningen hem, jag har fått inflammation igen.

Det får bli solhälsningar och dylikt extra i några dagar nu. Dokumenterar mina små trötta ögon och pannrynkor och bjuder på detta….

Mår ni bra? Kram!!!!

12 kommentarer Lägg till din

 1. Anna B skriver:

  Mår bra förutom träningsvärk… Överallt! Ljuvliga känsla:) Vilodag idag, intensiv jobbdag och i kväll ska jag ”göra naglarna” för första gången i mitt liv. Lite osäker på vad det innebär, det är ngt med gel. Hoppas det blir fint, det ska bli skönt att bli ompysslad i alla fall. Välkommen hit idag då:)

  1. Låter härligt Anna!! Ska du göra fransk eller med färg?;-) Kram

 2. Nina skriver:

  Fy så tråkigt med huvudvärk och inflammation. hoppas att du snart blir bra. Själv har jag börjat dagen med en PW. Det är dags att komma igång nu igen efter några dagars ”festande” på god mat och dryck och för all del en hel del motion i Sälen!

  1. Nu kör vi Nina:) Kram!!!

 3. Ann-Louise skriver:

  Låter inte bra… 😦 Och så sitta i bil läääänge på det, ingen höjdare. Du får stanna och göra solhälsningar ibland;)
  Kram

 4. Maria S skriver:

  Usch vad tråkigt att du inte mår bra. Du får köra försiktigt!
  Jag mår bra, lite trött och öm i kroppen. Idag vilar jag för att ladda för morgonjogg imorrn på min lediga dag. Gäller att passa på när mormor och morfar är och hälsar på.
  Kram

  1. Smart tjej:) Hoppas att du får KANONjogg:) Kram!!!

 5. beatatjata skriver:

  Hoppas det blir bättre snabbt! Fortfarande trött, la mig tidigt igår men svårt att sova… Ont i ryggen, drog till något i söndags och behöver nog en skumrulle 🙂

  1. Jag skumrullar för livet och hoppas på att bli bättre snart:) Kram!!!!

 6. Maria skriver:

  Nej usch så tråkigt!! Hoppas det släppt nu och inte blivit värre. Köra bil med huvudvärk är inget vidare .. och SÅ långt med!!
  Krya på dig .. Kram

  1. Tack fina Maria!! Kram!

Kommentera gärna :-)

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s