Duathlon och frustration (triathlon om tjurig frukost räknas)

Fokusprojekt ”få igång övriga familjen med kost och aktivitet” känns lite tungt idag. Vi vaknade tidigt för att MTB:a till Högbo bruk och äta deras vanligtvis fabulösa frukost…. Gullungen eller kanske s**tungen idag cyklar som om han vore pensionär och vilar lääänge mellan varje tramptag. Irriterad make och skitsur s/g-unge och lilla jag tar oss med MYCKET tålamod långsamt fram… Väl framme så är tyvärr frukosten sämre än vanligt men kostar fortfarande satan och gullisen hittar inget direkt att äta.
Maken cyklar hem själv hem medan jag försöker peppa hem ungen som; har ont i testiklarna, hjälmen gör ont, trött och skitgrinig.

Väl hemma låste jag in mig i gymmet för att få träna bort all gråt-förbannad-frustration. Nu efteråt mår jag så mycket bättre!!

MTB 23 km + bröst, rygg och mage – 5 set m ökande vikter
Armhävningar + hängande knäuppdrag
Framåtlutadd rodd + mountainclimbers i redcord
Bänkpress + ny övning burpee utan upphopp, gå ner med 1 arm i backen och en är klistrad längs sidan, hoppa sedan jämnfota bak och sedan fram och gör om fast med andra armen.
Chinups + omvända crunches på bänk
Hantelpress på lutande bänk
Avslutade med 16 min crosstrainer

20130723-104424.jpg

4 kommentarer Lägg till din

 1. Ann-Louise skriver:

  Visst är det härligt med familjeaktiviteter…;) Och sura tonåringar. Skönt i alla fall att du kunde träna bort lite humör! Den där burpeen ska jag nog prova, gillar dem egentligen inte, men jag ska göra ett försök.
  Själv sitter jag på jobbet och är urtrött och uttråkad. Skulle hellre vara hemma och träna eller göra något annat. Magen är stor som en ballong, är det inte roligt så säg?! Ha en bra (bättre) fortsättning på dagen! KRAM

  1. Kramen till dig och magen!

 2. Jessica skriver:

  Oj vilken rolig morgon 😛 men skönt att du känner dig lite mindre arg 🙂 sitter på jobbet och tittat ut genom fönstret och har tråkigt… Inte jobba kommunalt på sommaren alltså- snacka om dötid!! Jag hat alldeles för mycket ”arbets- adhd” för det här lugnet! Men snart så! Tre dagars västkustsemester startar imorgon bitti 🙂

  1. Hoppas att det blir superhärligt!!

Kommentera gärna :-)

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s