Chokladbananbröd

Kör i mixer för 8 skivor:

2 mogna bananer

80 g havregryn

20 g vanilj whey (jag körde på Dalblads choklad)

0.7 tsk salt

3 rutor sockerfri mörkchoklad

20 g kakao

2 dl äggvita

1 ägg

2 tsk bakpulver

0,5 tsk bikarbonat

2,5 msk sukrin

65 g lättkvarg

Jag körde till slät smet, hällde i avlång sockerkaksform klädd m bakplåtspapper.

Grädda i ugn 175 gr i 45-60 min. Jag provar med sticka, när den inte får kladd på sig så är den klar. Lät den stå på bänken under formen över natten (luftigt), och ännu godare idag! Näringsinnehåll per bit:

8,6 g protein

16,4 g kolhydrater

4 g fett

126  kcal

    

2 kommentarer Lägg till

  1. Maria skriver:

    Åhhh ser jättegott ut! Måste testas snart!
    Kram 😋❤️

    1. Härligt!! Kram ❤️❤️❤️

Kommentera gärna :-)

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s