Kör i mixer för 8 skivor:
2 mogna bananer
80 g havregryn
20 g vanilj whey (jag körde på Dalblads choklad)
0.7 tsk salt
3 rutor sockerfri mörkchoklad
20 g kakao
2 dl äggvita
1 ägg
2 tsk bakpulver
0,5 tsk bikarbonat
2,5 msk sukrin
65 g lättkvarg
Jag körde till slät smet, hällde i avlång sockerkaksform klädd m bakplåtspapper.
Grädda i ugn 175 gr i 45-60 min. Jag provar med sticka, när den inte får kladd på sig så är den klar. Lät den stå på bänken under formen över natten (luftigt), och ännu godare idag! Näringsinnehåll per bit:
8,6 g protein
16,4 g kolhydrater
4 g fett
126 kcal
Åhhh ser jättegott ut! Måste testas snart!
Kram 😋❤️
Härligt!! Kram ❤️❤️❤️