Pumpapannkaka med massor av protein

Goda enkla men kom ihåg att låta det svälla, gärna över natten.

2 portioner, ca 8 plättar

  • Ca 300 gr bakad pumpa (jag bakar i ugn och fryser in i portionspåsar)
  • 1 dl chiafrön
  • 2 ägg
  • 3 dl äggvita
  • 1 tsk sötning
  • 1 tsk salt

Mixa pumpa i liten skål tillsammans med allt utom chiafrön tills smeten är fin.

Rör ner chiafrön med en gaffel.

Låt svälla minst en timme men gärna över natten. Stek och servera med sylt, bär eller kanske lönnsirap?

Kommentera gärna :-)

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s