Onsdag med träningsvärk

Godmorgon kompisar! Vaknade med sådan träningsvärk i typ revben (men antar att det är några muskler som fäster i revbenen:-)) och i axlarna att det nästan är löjligt:) Jag shottade en dubbel espresso och sedan blev det intervaller på crosstrainer. 82% av tiden låg jag i pulsnivå 4 och 5 (5 = maxpuls) så jag är nöjd:)

Bra hjälpmedel för att träna intervaller är så klart Gymboss och en pulsklocka:-) Svårt att veta att jag gör rätt annars. Gymbossen programmerar jag så att jag kan köra hårt och veta att den piper när det är dags för vila och pulsklockan sätter jag på crosstrainern så att jag kan se att jag ligger på rätt nivå.

Antingen kan man köpa Gymboss hos Olga: http://www.mammafitness.se/se/shop-346380  Har du en iPhone så kan du ladda ner appen till din telefon: http://itunes.apple.com/se/app/gymboss-interval-timer/id336009434?mt=8

Vad händer hos er idag?:-)

 

 

8 kommentarer Lägg till din

 1. Etty skriver:

  Starkt jobbat Lotta 🙂 Jag har precis investerat i en pulsklocka med intervallfunktion och visst blir det enklare med bra hjälpmedel! Idag styrka på schemat, kör tabata intervaller (knäböj och axelpress) sen resten av kroppen med hantlar och boll. Svettigt värre.

  Hoppas du får en fin dag idag!

  1. fokuseradenergi skriver:

   VIlken klocka kör du?
   Jag har aldrig kört Tabata intervaller men har läst det ni skriver samt lite i tidningen Oxygen. Jag köper ju program från Olga och tränar precis det som står där och inget mer (sista 6 månaderna) men jag borde kanske prova? Jag måste i så fall hitta ett roligt program:) Glad att du låter så pigg och positiv:) Ha det superbra idag!

 2. Carolina skriver:

  Bra jobbat som vanligt Lotta! Själv försöker jag att lägga upp ett schema för att hinna komma ut och springa, och det är inte lätt kan jag lova.
  När det är på banan så ska jag investera i en pulsklocka som belöning!

  // Carolina

  1. fokuseradenergi skriver:

   OM du tror att jag kan stötta i att skapa ett träningschema så finns jag här:) (iofs via telefon bara torsdag och fredag men är i Sthlm måndag:)) Härligt att du kommenterar, det gör mig jätteglad!!!:)

 3. Etty skriver:

  Jag köpte Garmins FR60 och är supernöjd. Jo mina Tabata intervaller är från ett gammalt Olga program och jag kör som sagt enbart knäböj och axelpress 20 sek med 10 sek vila x8. Kul men väldigt tuff träning. Men vi gillar ju tufft och intensivt, eller hur? 😉
  ”Hörs” imorgon!

 4. fokuseradenergi skriver:

  Jag har aldrig haft en Garmin, jag ska läsa på om den:) jag ska nog testa Tabata intervaller när jag känenr mig urpigg någon dag:) (snart)
  Sov gott!:)

 5. Carolina skriver:

  Ja Lotta snälla! Det är ju sjukt svårt att få ihop det som ensamstående förälder… Ses på måndag! Kram

  1. fokuseradenergi skriver:

   Då planerar vi ihop på måndag:) Kanske bygga ett hemma program att varva med löpningen? Massor med kramar!

Kommentera gärna :-)

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s