Lästips för att hitta fokus och energi

Hur gör du för att hitta fokus igen när livet bara snurrar på? Mitt val är då oftast att läsa eller ännu oftare lyssna på böcker som engagerar, väcker tankar och känslor. Efter att ha läst/lyssnat på dessa böcker så brukar jag känna mig tacksam för allt jag har och alla underbara människor i mitt liv, det väcker en längtan att göra något större och bättre och att jag ska vara det allra bästa jag kan – varje dag. Det är klart att jag inte lyckas med det men jag lyckas ganska ofta:-)

Robin Sharma – The Greatness Guide

Bill Phillips –  Body for Life (Transformation boken är inte lika bra….)

John Maxwell – How successful people think

Kommentera gärna :-)

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s