Tisdag

God morgon!

Idag vaknade jag i alla fall före pipet av klockan, jag har en gryningsklocka så den simulerar soluppgång i 15 minuter före pipet så att vaknandet ska gå liiite lättare 

Idag var det intervaller på schemat och även om jag såg framemot detta passet igår kväll så var jag sååå trött imorse och hade svårt att orka ordentligt.

Aminosyror + dubbel espresso före passet och körde jag intervaller enligt nedan och avslutade med stretch!

Idag äter jag lunch hos leverantör så vi får se hur bra jag kan äta, men det ordnar sig nog. Jag har  packat nyttiga kakor till mötet och lite andra mellisar.. Igår var jag otroligt hungrig hela dagen så det är jobbigt att använda hjärnan igen! 🙂

Nu blir det grötplättar och vitaminer och tåg till Sthlm.

Vad gör ni idag? Hur går det att köra igång igen efter helger och annat? Kram

23 kommentarer Lägg till din

 1. Annie skriver:

  Jag har också en sådan klocka. Den hjälper mig verkligen nu under vinter halvåret när det är mörkt och trist ute. Fick den av min min för två år sedan tror jag, innan dess var jag drottningen av snoozeknappen 🙂
  Idag kommer jag alltid upp, har dessutom någon form av havsljud på den som går upp i volym allt eftersom. Fint sätt att vakna på!

  Vilken tuff morgon du haft, energi för hela dagen med det intervallpasset!

  1. Visst är det härligt? Fick tipset av en kompis i Skåne för några år sedan, eftersom jag ofta går upp tidigt och det är ju såå mörkt på vinterhalvåret. Hoppas att du får kanonhärlig dag med GOD frukost 🙂

 2. Trillingnöten skriver:

  Härligt att det går liiite bättre :)Jag beundrar verkligen dig som orkar gå upp och köra på morgonen…som sagt, jag har testat en gång och det var jobbigt 🙂 Blir roligt nästa månad när jag ska köra yoga varje dag. Då måste jag göra det på morgonen för att hinna!

  1. Det är tufft att träna på morgonen, men nu är det gjort 🙂 Hellre det än att ha det framför mig hela dagen. Ska du köra yoga endast i en månad, då kommer snart en video med flexibel Trillis i etern 🙂

 3. HelenaE skriver:

  Vilket pass!! Fattar inte hur du orkar? Jag kör 15 minuter när ja kör intervaller, inte en minut mer! Jag vaknade också före klockan idag. Skönt tycker jag för det känns som man är i fas med sig själv då! Ha en bra jobbdag!

  1. Hej Helena! Vilken galen morgon du hade! RESPEKT för din WANTpower! Är superimpad:-) kramisar!

 4. Jessica skriver:

  Ojojoj, säger som Helena, orkar aldrig köra så långa intervallpass! Bra jobbat!
  Här sätter fortfarande förkylningen stop för intensivare träning, men är barnvakt idag så det blev en rejäl morgonpromenad med barnvagn (45 min i högt tempo) och ska försöka få till en till i eftermiddag. Men är så trött på att vara förkyld, det ger sig liksom inte!

  1. Jobbigt Jessica.. 😦 De pratade om det på nyheterna i morse, att många personer lider av utdragna förkylningar.. Jag har fortfarande ont i bihålorna och det började i september, men merparten av mitt kommer från käkarna. DOCK så känns det som förkylning.. Massor med krya på dig kramar!!!

 5. Bra jobbat! JAg sov gott när du tränade, lite trasslig natt. Intervaller planerade till i em, ser inte alls fram emot det faktiskt, är så trött och skulle vilja sova från nu till imorgon bitti men no such luck. Som du säger, det är jobbigt att använda hjärnan igen (också jättehungrig!!). Nu ska jag försöka förbereda middagen om Liten tillåter (hon får plocka ur dvd-skåpet just nu, då sysselsätter hon sig och är glad även om jag får städa sen…). Efter hämtning av stor blir det pulka-åkning med vänner. Och sen ska mina stackars ben orka intervallerna, gäsp (vilken bra mental laddning jag gör va ;-))

  1. Ledsen att du är trött, Beata. Kanske vila idag om du är jättesliten? Om du går uppför pulkabacken med hyfsad lutning i 60 minuter så var det i alla fall 400 kcal för förra året när jag mätte:-) Kanske du kan halvspringa lite och fixa intervallerna medan ni har kul? Massor med kramar !!!

 6. StepUp 2 Fitness skriver:

  Ojojoj Lotta!!! Mycket inponerad av din träning! Mina intervallpass är max 20 min och då är jag heeeelt slut! För mig blir det em träning igen 😉 Hoppas du har en bra dag! Kramisar!

  1. Läste intressant och kanske lite knäckande aritkel om intervallträning i senaste Oxygen igår.. Har du läst den? 5 min KÖR och 1 min VILA? 🙂 kramisar

 7. Har inte fått oxygen?! Bara premien för prenumerationen… Måste maila och kolla! Det blev inget spring i pulkabacken, det fick stor-barnen ordna själva medan mammorna tog hand om små-kidsen…

  1. Jag fick min digitalt i förrgår, så det är nog bara postgången.. snart har du den 🙂 Kolla in brudens magmuskler på framsidan.. GALET coolt. kram

   1. stepup2fitness skriver:

    Jag såg det Lotta! Jag slutar nu med intervallträning 😉 Kram!

   2. Åh, hoppas!! LÄngtar ihjäl mig… Ger det några dagar då, sen får jag maila, jag är otålig!

 8. AmandaP skriver:

  Träningsvärken är på topp, körde ben/rump passet från dig i går och det är samma jobbiga träningsvärk denna gång! Ett grymt pass!
  I dag är det vila på schemat, men hann en pw innan frukosten!
  Oxå sugen på tidningen, verkar ju spännande läsning om intervaller!

  1. Coolt att vi får träningsvärk varje gång, Amanda:-) Eller deppig läsning:-) Kram!! Njut av vilan!

 9. Emma L skriver:

  Åh en sång klocka vore ju underbart. Men här har vi oftast vår alldeles egen väckarklocka – Arvid 1,5 år. 😀

  1. Jag skulle hellre köra en Arvid 1,5 år:-) än gryningsklocka:-)

 10. Maria S skriver:

  Godkväll!
  Seg träning idag, min motviation försvann igår när jobbet började igen, förhoppningsvis kommer den åter snart. Blev cirkelpass med 2 styrkeövningar, tabata på crossen, två styrkeövn, tabata mountainclimber, 2 styrkeövn och avslutande tabata burpee. Styrkan blev swingar, utfall med vikt, sidoplanka med höftlyft, vertical swing, armhävning och rodd med kb.Aavslutade med 15 min cross och några magövningar. Trögt men nu är det gjort. Nu säng och sova, imorrn är en ny dag med nya chanser 😉 trist nu när jag jobbar, hinner inte läsa och kommentera era härliga bloggar, men jag kommer igen! Kram och godnatt.

  1. Hej Maria! Starkt av dig att köra trots brist på motivation.. Jag är också helt slut av jobbstarten, nu hoppar jag i säng och läser bok.. Massor med kramar och var rädd om dig! (Tack för input om övningar, ääälskar det)

Kommentera gärna :-)

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s