Pink Friday

God morgon!!

Jag vaknade sååå trött, och låg och drog mig så länge att det blev stressigt! Idag var det ben och mage men hjärnan var inte med. På uppvärmningen  på crossen så bestämde jag mig för att skoja till det och gjorde följande upplägg:

Gymbossen sattes på 1:40 KÖR och 0:20 VILA

 • Burpees (utan armhävning.. Upphopp, ned med knän och bröst i mattan och upp igen)
 • KB Swings
 • Box Jump på mellan boxen
 • Utfall utan vikt
 • Step up på största boxen med handen i Redcord
 • Axelpress med lätta hantlar
 • Utfall med rosa sandbag
 • KB Swings
 • Djupa knäböj med ryggen mot vägg  med pilatesboll och KB i hand
 • Cykelcrunches
 • Planka 3 ggr max tid

Totalt 30 minuter! Nu blir det proteinshake, havregrynsgröt med äpplemos och kanel.

Idag händer det grejer, typ nonstop!! Läängtar tills fredagsmys!! Vad händer hos er?

PS Jag ska komma ihåg att göra ett inlägg om vår goda och OTROLIGT lättlagade middag igår:-) (Torsk)

Toppen är från Stadium (SOC) och de skönaste byxorna jag äger kommer från Nike  (borde köpa ett par mindre för  jag tappar dem i Burpees…) Ingen kan väl missa vart min sandbag kommer ifrån? (Min bästa resekompis)

14 kommentarer Lägg till din

 1. Tina skriver:

  Go’morron härliga Lotta!
  Jag har kört ett pass för hela kroppen, tufft och svettigt. Men nu är det vila som gäller tills på söndag. Passar bra för jag ska med dottern hela dagen när hon spelar DM i Jönköping. I kväll ska jag ut och äta med några kompisar. Jag funderar på om man kan be om extra grönsaker istället för potatis? Risk att jag vill äta av den om jag får in den. Hur brukar du göra?
  Tar du med säcken när du reser?
  Vad snygg du är i dag!

  1. Heeeej Tina! Nu ska jag också vila tills söndag:-) Jag ber ALLTID att de byter ut potatis, ris mm mot grönsaker, jag vill inte frestas. I och för sig så innebar det i veckan jag fick ca 80 gram torsk till lunch och bara salladsblad 😦 Jag var nära svältdöden hela dagen:-) Hahaha. Sandbag åker med mig på semestrar där det finns sand, jag tömmer den hemma och fyller på när jag kommer fram:-) Jag har sett att Spartan ska börja med väskor med VATTEN istället för sand, OTROLIGT vettigt! Tänk dig alla hotellkvällar man kan träna på rummet? (Om man har ett sådant jobb) Tack för komplimangen 🙂 Jättekram!

   1. Tina skriver:

    Vattensäck! Perfekt för mig som seglar på sommaren.
    Då ska jag vara modig och be om grönt i kväll, jag vet att jag får mycket kött där. Men vad brukar du säga för andledning till dina vänner? De tror ju bara jag bantar och det gör jag ju inte. Flera av mina middagsvänner är ju även större än mig och ingen tränar,

    1. Jag säger att jag ääälskar grönsaker och att min kropp behöver antioxanter och fibrer:-) kraaaam

     1. StepUp 2 Fitness skriver:

      Hej finingar! Visst vågar du,Tina, skippa potatis och be och få mer grönt. Jag brukar säga som det är, att magen krånglar. Egentligen borde vi inte behöva förklara, eller hur? 🙂
      Aqua bag finns redan hos Spartan, har själv kollat in en 🙂
      Bra pass idag Lotta!! Kram!

 2. HelenaE skriver:

  Mera färg mera färg!! 🙂 Bra pass! Hoppas fredagen blir bra, jag ser också fram emot myset ikväll. Rätt intensiva veckor nu….

  Tina – klart du ska be om veggies istället för potatis! Då behöver du inte frestas att äta potatisen om du inte vill. Och så blir du ju mättare om du får extra grönsaker 🙂

  1. Japp Helena, kör många pass för dig just nu:-) Förstår att du har massor nu.. Önskar dig underbart fredagsmys! Kram!

  2. Tina skriver:

   Tack Helena!
   Nu j-la ska det beställas grönsaker i kväll. Jag vill inte förstöra min fokusering på en potatisgratäng.

 3. Hej galning! Köra i 1.40, my god… Jag skulle vara mer rosa än din top efteråt 🙂 Hoppas du får en härlig dag och mycket mys ikväll!

  Väntar in en kompis att träna med här, ska nog komma i träningskläderna… Kram!

  1. Jag, galen? Äsch 🙂 (Rodnar klädsamt) Hoppas att du får ett kanonpass!! Kram!

 4. Elgot skriver:

  Instämmer med Beata. WOW vilka megaintervall.
  Vad har du för vilopuls egentligen? Du är ju konditionsstark som en galopphäst. 🙂
  Ha en härlig fredag!

 5. Jessica skriver:

  Här är det färdigpackat! Idag blir set en lugn dag, imorgon tvåårskalas för brorsans tös och sen bär det av på söndag morgon 🙂 så mest nerver (jag har alltid resfeber :S)

 6. Ann-Louise skriver:

  Vilket pass! Själv har jag vilat idag, vi sov kvar hos min faster igår och tog en till dag i Gävle – så mysigt! Det blåste lite mer i dag bara… men solen sken 🙂 Shoppat har vi oxå gjort. Köpte ett par riktigt ROSA tights/shorts att träna i – såg ut som godis 😉 Måste inviga dem i morgon!
  Fokusmånad på kost började inte alldeles för bra, nu kan det bara bli bättre. Stor planeringsdag i morgon!

  1. Glad att du haft det bra här i Gävle, det har verkligen blåst mycket idag! Kul med nya byxorna, du får fota och maila:) Spännande med din planering, jag blir jätteinspirerad av allas tankar och funderingar! Kram!

Kommentera gärna :-)

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s