Onsdag (Biceps & Triceps & Mage)

God morgon!

Idag kommer Annelis första blogginlägg här – SPÄNNANDE!!!

Nu på morgonen så har jag tränat biceps, triceps och mage. Jag hann bara 2 set av magdelen så jag behöver gå upp ca 15 minuter tidigare på mornarna…. Ouch, men jag vänjer mig snart igen.

Frukost idag är en proteinshake, gröt med banan och kanel och vitaminer, dusch, fix och tåg till Sthlm.

Biceps & Triceps & Mage

Uppvärmning: Crosstrainer med mycket fokus på armar 10 min

3 set på varje (förutom mage där jag bara hann 2)

Stående XC drag + XC overhead extensions + dips

30 sek burpees

Koncentrationscurls + tricepspress bakom huvud + liggande bicepscurl

30 sek burpees

Hammarcurl + hantelkickback+ XC reverse grip pull down

30 sek burpees

Fällkniv max antal raka och sneda + tung kb I ena handen gå ner mot knät (sida mage)

Knälyft böjda upp i equalizer + ligga på rygg med raka ben upp och gör små lyft för nedre mage

Vad händer hos er idag? Kramisar!

15 kommentarer Lägg till din

 1. Annie skriver:

  Fin start på dagen! Kan kännas tufft att behöva gå upp lite tidigare, men å andra sidan ger det mycket mer om man hinner klart hela sitt pass 🙂
  Hoppas du får en underbar dag, här är det grått och trist – perfekt arbetsväder! Kram

  1. Hahaha, vad rätt du har Annie! PERFEKT arbetsväder:-) Det ska jag ta med mig hela dagen, skratt. Kram på vackra dig!!!

 2. Vab här idag! Slits mellan att det känns lite mysigt att få vara hemma med lillgosen och dåligt samvete gentemot jobbet… Ständig kamp som småbarnsförälder antar jag. Ska dock jobba hemifrån så mycket jag kan (vilket kanske inte blir så värst mycket. Stora tjejen tittar ju gärna på tv hela dagen när hon är sjuk. Lilla tjejen far runt här som vanligt och kräver uppmärksamhet!). Vilar själv också idag, killekillet har blivit halsont. Inte så att jag är dödssjuk på något sätt men inte träningsduglig. Ska lufta mig och Liten på en promenad senare däremot!

 3. bodycomf skriver:

  Rörlighet och mage avklarat. Laddar nu för afro! Trött i benen efter gårdagens pass men det går nog bra ändå. Massage i eftermiddag, skööönt!! Vad blir det för serie ikväll då? 🙂

  1. Heeej Helena! Vi började med Säsong 1 av Carnivale igår. Verkar supebra:-) Massor med kramar!

 4. stepup2fitness skriver:

  Hej fina! Skönt att kunna läsa här igen… läsa ikapp. Vi har en ledig dag idag, jag och tjejerna, mannen fick snällt åka till jobbet 😉
  Packar upp, tvättar och tränar så klart. Det blir ett Spartan Warrior pass idag!
  Hoppas att allt är bra med dig. Hör snart av mig till dig för lite snack 🙂 Kramar!

  1. Hej Fina Härliga!!! Välkommen hem!! Skönt att du får komma ikapp med tvätt mm. Ser framemot att höra av dig:-) KÖR hårt idag (precis som om jag behöver säga det?, hahhaha) Kram

 5. Ann-Louise skriver:

  Ledig dag – igen 🙂 Körde ett pass för hela kroppen på morgonen. Nu ska jag försöka avsluta/få klart Litens rum sen blir det lunch på McD med båda tjejerna (får ladda med ordentligt mellis före :)) På e.m. är det dax för ett besök hos sjukgymnasten igen, får se vad han tycker om min rörlighet idag – troligen ingen större skillnad… Ska be honom kolla nacken idag oxå. Ha en fin dag, perfekt väder för att jobba och städa 😉 Kram

  1. Hej A-L! Hoppas att besöket hos sjukgymnasten gick bra? Kanonväder nu på kvällen att ligga i soffan:) Kram!

 6. AmandaP skriver:

  I dag blir det vila, jag är öm i hela kroppen i dag, efter stug fixet som var i helgen!
  Var med stora tjejen hos sjukgymnasten i går, och medan hon låg med akupunktur så fick jag lite skön massage för nacke och axlar, så skönt!
  Inte ska du väll kunna gå upp ännu tidigare?! Imponerande!
  Ha en fin dag. Kram

  1. Härligt med massage Amanda! Mina underarmar ser ut som Karl-Alfred efter helg jobbet, värker och är inte alls goa:-) Kramisar

 7. jessicannamaria skriver:

  Sitter och lyssnar på föreläsning och brainstormar på min nästa uppsats. Ska äta frukost ute med pojkvännen när jag är klar, så jag är rätt utsvulten just nu! Måste peta i mig nåt litet för att överleva promenaden ner till stan. Lite sliten idag, sovit dåligt och lite ont i halsen (kan vara allergi eller vinddrag från fönstret) så nöjer mig nog med promenaden till och från stan. Kanske någon solhälsning på det 🙂

  Ha en bra dag Lotta! (och imponerande att du tänker gå upp Ännu tidigare!)

  1. Heeeej Jessica! Har du fått frukost? Åhhh älskar frukost! Kan äta det alla måltider:-) Var rädd om dig om du har förkylning på G.. gurgla med saltvatten? Kram!!!

   1. jessicannamaria skriver:

    Hejjj söta du! Det blev kallrökt lax på grillad baguette med chèvre, tomat och sallad. En apelsin/mango/kokos/annanas smoothie till det och en Starbucks latte på hemvägen 🙂 vi valde ett kafé som har både klassisk amerikansk frukost och lite modernare, nyttigare alternativ. Härlig meny! Jag är lika som du med frukost- så mycket gott! Bästa måltiden på dagen, helt klart!

    1. Supersmarrigt!!!! 🙂 Jag ligger och drömmer om vad jag ska äta till frukost på lördag:) Kraaaaam!

Kommentera gärna :-)

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s