Fredagen den trettonde :-) (Axlar & Bröst & Mage)

Axlar & Bröst & Mage

Uppvärmning: Crosstrainer med mycket fokus på armar 5 min

3 set av varje giant set

Hantlar front pull press + hantel rodd bänk + XC press bröst

Hantlar över huvud + breda armhävningar + Hantelövning som nog kan beskrivas att M blir ett W? (med armarna alltså)

30 sek burpees

Skivstång till bröst liggande + kettlebell drag upp till hakan (stående)

30 sek burpees

Fällkniv max antal raka och fällkniv sneda (Fötterna i redcord) + tung kettlebell ena handen gå ner mot knät (sida mage)

Mage pilatesboll mellan fötter upp och ner + Crunches på bänk

Max planka 3 set

Skaderapport: Axlar/Bröst ömmar fortfarande (snart ett år väl??) men är lite bättre varje gång. Jag kämpar på 🙂 Jag har ökat lite på alla vikter inklusive vikter och reps på magen:-)

Nu ska jag jobba av så att jag kan ta långlunch med gullungen på hans sista dag på påsklovet. Vad gör ni idag? Vad blir det för  fredagsmys? Själv gör jag hallon/lakritsremmar och jordgubbar/lakritsremmar i ugnen just nu:-)

Kram!!!!!!

15 kommentarer Lägg till din

 1. beatatjata skriver:

  Nej, fredagen den 13:e är GRYM så här långt, jag är så nöjd med min träning idag, tjohooo!! Och du är grym också och crazy snygg. Efter min fokusperiod kommer jag också kunna träna i bara byxor och bh, SÅ snygg kommer jag bli (Hybris? Jag?!)

  Måste skaffa sånt där lakritspulver. Måste göra som alla andra. Det har ju gått bra hittills 🙂

  KRAM, ha en underbar fredag!!

 2. Tina skriver:

  Hej söta Lotta!
  Jag fick en lillebror fredagen den 13:e så det är ingen otursdag för mig. Hoppas att du och din son också får en bra sista dag på lovet.
  Jag har också tränat nu på morgonen, snart väntar jobbet. Jag läste om hallonremmarna i går, så det är jag också sugen på att testa.
  Du får skriva om de blir bra.
  Ha det gott, kramiz

 3. stepup2fitness skriver:

  Även jag har en grym fredag den 13:e, hoppas att den fortsätter så.
  Vad fin du är Lotta, så kul att se bilder på dig, även framifrån 🙂
  Idag har vi en kort dag (veckan känns väldigt konstig) och det ska bli skönt med helg, det händer ju en massa spännande 🙂 Hoppas att ni får en mysig dag idag!
  Ps tycker absolut att du ska testa testet , du fixar det galant!!!
  Stora kramen!

 4. Pia skriver:

  Jag tar en löptur ikväll fast det regnar och är riktigt tråkigt och grått väder. Maken åker på jobbresa ikväll och sen är det bara jag och ungarna i en vecka. Och då kan jag inte jogga, de är lite för små för att vara ensamma. Ha det bra 🙂

 5. AmandaP skriver:

  Mysigt med långlunch!
  Precis hemkommen från en timmes pw, blir rörlighetsträning i em.
  Hoppas remmarna blir goda!
  Ha det så bra.

 6. Jenny skriver:

  Jag har tränat på bra alla dagar i veckan så jag ska unna mig ett långt besök hos frissan när mannen kommer hem efter lunch. Kanske håret ramlar av mer än vanligt eller blir helt fel färg på en sån här otursdag.
  Sen firar jag att mina överarmar numer är 32 cm istället för 39 cm i januari. 🙂

  Ha en superfredag!

  1. Wow Jenny!!! Vilket resultat!!!! 🙂 Superglad för dig. Mina armar har alltid varit den kroppsdelen jag haft jobbigast med.. Kram!

 7. Elgot skriver:

  Jag vill också ha lakritsremmar! Älskade hallonremmarna och får jag dem med lakrits så behöver jag inget annat godis någonsin mer. 🙂

  Ska försöka hitta ett proteinpulver som funkar till kaffe, för jag gillar idén men inte smaken på det jag testat hittills.

  Ha en härlig dag idag! kram

 8. Therese skriver:

  Snygga bilder!!! Här har dagen börjat bra och jag hoppas att den fortsätter likaså. 🙂 En löprunda står på schemat idag, i form av intervaller as usual. Kan inte springa/jogga hela tiden ännu och jag vill inte skada mig. 🙂 Ha en härlig dag och ser fram emot receptet av ditt fredagsgodis.

 9. Ann-Louise skriver:

  Grym du är och snygg! Jag tar gärna din mage… 🙂
  Mitt pass gick inte alls så bra i morse, trött och seg, men jag gjorde klart i alla fall! Tog en lugn morgon hemma efteråt, Liten fick sova tills hon vaknade av sig själv. Då åt vi frukost tillsammans och så fick hon följa med mig till jobbet. Stor ”jobbar” med pappan idag.
  Till middag blir det egen klyftpotatis och rotsaker och någon god köttbit. Köpte chips igår när vi handlade, med smak av Grilled cheese and onion. Ska prova några, är inte så förtjust i chips men det lät ganska gott. Hinner jag ska jag göra dina kaffebollar oxå.
  Ha en mysig dag och en trevlig helg! Kram

 10. bodycomf skriver:

  Jag gjorde dem igår! Hallon-lakritsremmarna alltså, la precis ut det! 🙂 Gott och syrligt fredagsgodis!Du kommer bli burpeeproffs så mycket burpees som du gör! Bra jobbat 🙂

 11. Emma L skriver:

  Snygging!

  Vad är väl bättre att starta fredagen den 13:e med än att träna? Jag lämnade kidsen på dagis först (ensam hela helgen) och sen cyklade jag till en backe, körde cardio + benträning. Hjälp vad jobbigt. Kom hem som en dränkt katt men glad och nöjd. Nu sitter jag på jobbet och poppar Kent. Underbara band.

  Önskar dig en superhärlig helg. Kram kram kram

  1. Shit vad bra du är, Emma!!! Superhärligt att höra:-) Önskar dig superhelg också! Kram!

 12. Trillingnöten skriver:

  shit pomfritt vilken snygg mage 🙂 Jag blev helt impad så här på fredag eftermiddag! Love 🙂 Ha det mys med gullungen!

 13. jessicannamaria skriver:

  Åh vilken härlig dag du verkar haft! Här rullar det som vanligt, lite yoga, bagels till frukost så nu känner jag mig lagomt uppsvullen men gott var det 🙂

Kommentera gärna :-)

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s