Muggkaka – saffranstyle

Jag älskar muggkakor. Min coach är drottningen av muggkakor och oftast gör jag hennes recept. Men just nu har jag snöat in på min egen variant .

Häll följande i en liten mixer:
1 dl äggvita
1/2 på saffran
Liten nypa havssalt
1 tsk bakpulver
1-2 tsk sukrin
30 g havregryn
100 g bakad pumpa
1 tsk mandelmjöl

Mixa och häll upp i en insmord stor tekopp. Jag använder kokosolja. Micro i 2-3,5 min, kolla att den är genombakad.

I nästa skål för mixning så häller jag:
1 dl Lättkvarg
1 dl frysta blåbär
0,5 dl osötad mandelmjölk
1 tsk sukrin
1 msk vaniljprotein pulver (inte nödvändigt men gott)

Mixa, det blir som glass.

Jag stjälper upp kakan i djup skål och häller blåbärsröran runtom.

IMG_6765.JPG

Kommentera gärna :-)

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s