Närmaste veckorna så har jag både inrikes och utrikes resor.. För att komma igenom säkerhetskontrollen så gäller det att ha mellanmål som inte är flytande.
Idag bakade jag frallor och äpplemuffins. Frallorna tänker jag äta med kalkon och ost.
Frallor 4 st
Sätt ugnen på 200 grader
Mixa 3 dl äggvita, 100 g havregryn, 2 tsk fiberhusk, 0,6 tsk salt, 1 tsk bakpulver (om man vill, funkar bra utan).
Häll upp i 4 stycken stora kraftiga muffinsformar. Grädda i ca 20 min.
Äpplemuffins 8 st
Sätt ugnen på 200 grader.
Mixa 100 gram havregryn, 4 dl äggvita, 1 tsk bakpulver, 2 tsk fiberhusk, 2 tsk kanel, nypa havssalt, 4 tsk sukrin, 70 gram whey vanilj.
Rör ner ett finhackat äpple i smeten.
Fördela i 8 st stora muffinsformar. Grädda i ca 20 minuter. Vill du söta muffins så öka dosen sukrin eller addera honung..
Jag skulle helst vilja ha STORA silkonmuffins formar för de fastnar lite i pappret. Ska leta på nätet.
Tack bästa du! Precis sådana här tips behöver jag. Kram kram
Vad bra:-) Kraaaaam
Vilket supertips! Tack!
🙂
Precis den sparken jag behövde för att ta tag i mitt mackbegär. ¨Nuuuu ska det bakas. Tack!!!!!
Puss vännen!
Tack Lotta för tips!! Behöver bra recept på bra ”träningsmat” nu . 😉
Vill gärna ha massor med bra tips av dig som vet mer.
Kram =)
Tack fina Maria! Du är för söt:)!!!! Kram på dig!
Kcal i hela satsen i muffins och bröd
Och för en
Kram